Úvod  -> Volný čas v Olomouckém kraji  ->  Volný čas v Šumperku

Rub a líc bhútánského štěstí - Slaný- Slaný

Akce již proběhla

26.11.2019

Akce již proběhla

Kavárna Sezóna, Husova 103, Slaný


Aktuální Volný čas v Šumperku


So

Jídelna Stavoprojektu, Lidická 56, Šumperk (okres Šumperk)


200 Kč

20.dubna 1562 vzali měšťané Šumperka svůj osud do svých rukou. Složili se mezi sebou a sami sebe vykoupili z majetku šlechty. O tři dny později jim císař Ferdinand potvrdil rozsáhlá privilegia. Jak jinak oslavit Den měšťansk&...více

Dům Kultury, Fialova 416/3, Šumperk (okres Šumperk)


200 Kč

Stand-up s Underground Comedy CLUBNáš stand-up znáte z Comedy Clubu, znáte nás také z našeho pořadu na Stream.cz a teď jedeme za vámi do Šumperka! Podstrojíme vám pořádnou porci našeho humoru, co je občas jemný jak dětská prdýlka, jindy nabroušený jako břitva v Barber Shopu. ...více



Popis akce Rub a líc bhútánského štěstí - Slaný- Slaný

Bhútán celosvětově proslavilo Hrubé Národní Štěstí. Jaká je ale pravda o bhútánském štěstí? Jak to vypadá v Bhútánu na místech, kam turisté jen těžko zavítají? O co se opírá bhútánská ekonomika a styl života?

Matouš Hurtík a Kristýna Tronečková strávili v Bhútánu devět měsíců, procestovali zemi od východu na západ a od jihu na sever, prováděli výzkum štěstí a spirituality a vedli workshopy pro mladé podnikatele. Jaké je spát v chrámech, přátelit se s mnichy a pít žabí pálenku?
Proč je v zemi tolik sebevražd a psů? Je bhutánské hrubé národní štěstí pouhou marketingovou iluzí nebo jsou za tím hluboké kořeny spokojenosti místních lidí? Jak může toto rapidně měnící se království vypadat za pár let?


Další akce pro volný čas v Šumperku
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Rub a líc bhútánského štěstí - Slaný- Slaný -Kavárna Sezóna, Husova 103, Slaný