Úvod  -> Volný čas ve Středočeském kraji  ->  Volný čas v Příbrami

Rub a líc bhútánského štěstí - Příbram- Příbram

Akce již proběhla

18.12.2019

Akce již proběhla

Divadlo A. Dvořáka, Legionářů 400, Příbram


Aktuální Volný čas v Příbrami


So

Kulturní dům, Dolní Hbity 55, Dolní Hbity (okres Příbram)


400 Kč

Techtle Mechtle revue je v současné době nejúspěšnější česká show na poli divadelní scény. V podání Techtle Mechtle se totiž vždy jedná o propracované divadelní představení s výpravnou scénou, více jak 80 kostýmy a dějovou linkou. Všechna představení jsou jedn...více

Po

Divadlo A. Dvořáka, Legionářů 400, Příbram (okres Příbram)


450 Kč

Zábavný pořad plný neuvěřitelných historek v podání Osmanyho Laffity míří do Neratovic! Originální pořad s populární osobností módního světa. Devadesát minut neuvěřiteln&y...více



Popis akce Rub a líc bhútánského štěstí - Příbram- Příbram

Bhútán celosvětově proslavilo Hrubé Národní Štěstí. Jaká je ale pravda o bhútánském štěstí? Jak to vypadá v Bhútánu na místech, kam turisté jen těžko zavítají? O co se opírá bhútánská ekonomika a styl života?

Matouš Hurtík a Kristýna Tronečková strávili v Bhútánu devět měsíců, procestovali zemi od východu na západ a od jihu na sever, prováděli výzkum štěstí a spirituality a vedli workshopy pro mladé podnikatele. Jaké je spát v chrámech, přátelit se s mnichy a pít žabí pálenku?
Proč je v zemi tolik sebevražd a psů? Je bhutánské hrubé národní štěstí pouhou marketingovou iluzí nebo jsou za tím hluboké kořeny spokojenosti místních lidí? Jak může toto rapidně měnící se království vypadat za pár let?


Další akce pro volný čas v Příbrami
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Rub a líc bhútánského štěstí - Příbram- Příbram -Divadlo A. Dvořáka, Legionářů 400, Příbram