Úvod  -> Volný čas ve Středočeském kraji  ->  Volný čas v Mladé Boleslavi

Rub a líc bhútánského štěstí - Mladá Boleslav- Mladá Boleslav

Akce již proběhla

19.12.2019

Akce již proběhla

Kavárna Škoda nezajít, Staroměstské náměstí 87/8, Mladá Boleslav


Aktuální Volný čas v Mladé Boleslavi


Út

Dům kultury, Dukelská 1093, Mladá Boleslav (okres Mladá Boleslav)


450 Kč

Zábavná talk-show ženské trojice hereček a zpěvaček Sandry Pogodové, Jitky Asterové a Lindy Finkové míří do Mladé Boleslavi! Sandra Pogodová - Jitka Asterová - Linda FinkováZcela nová zábavná talk show ženské trojice hereček a zpěvaček Sandry Pogodové, Jitky Aster...více



Popis akce Rub a líc bhútánského štěstí - Mladá Boleslav- Mladá Boleslav

Bhútán celosvětově proslavilo Hrubé Národní Štěstí. Jaká je ale pravda o bhútánském štěstí? Jak to vypadá v Bhútánu na místech, kam turisté jen těžko zavítají? O co se opírá bhútánská ekonomika a styl života?

Matouš Hurtík a Kristýna Tronečková strávili v Bhútánu devět měsíců, procestovali zemi od východu na západ a od jihu na sever, prováděli výzkum štěstí a spirituality a vedli workshopy pro mladé podnikatele. Jaké je spát v chrámech, přátelit se s mnichy a pít žabí pálenku?
Proč je v zemi tolik sebevražd a psů? Je bhutánské hrubé národní štěstí pouhou marketingovou iluzí nebo jsou za tím hluboké kořeny spokojenosti místních lidí? Jak může toto rapidně měnící se království vypadat za pár let?


Další akce pro volný čas v Mladé Boleslavi
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Rub a líc bhútánského štěstí - Mladá Boleslav- Mladá Boleslav -Kavárna Škoda nezajít, Staroměstské náměstí 87/8, Mladá Boleslav