Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Libereckém kraji  ->  Kulturní akce pro děti v Liberci

Radost z rodičovství- Liberec

Akce již proběhla

19.01.2019

Akce již proběhla

Budova G, TUL, Univerzitní náměstí 1410/1, Liberec


Aktuální Kulturní akce pro děti v Liberci


Ne

Stadion Plochá Dráha, Letná 618, Liberec (okres Liberec)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Liberce! ❤️ KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A neje...více



Popis kulturní akce Radost z rodičovství- Liberec

Tři bloky skvělých přednášek a workshopů, úžasní přednášející, báječné účastnice a účastníci, lákavé tržiště, skvělé jídlo a možnost se trochu rozmazlit: tak nějak bychom festival Radost z rodičovství shrnuli do jedné věty. Jenže lepší je ho neshrnovat! Přijďte si ho užít a vychutnat naživo a naplno ;)

Program si užijí jak ti, kdo miminko teprve plánují nebo čekají, tak rodiče malých i velkých dětí. Máme obrovskou radost, že účast potvrdily inspirativní, odvážní a chytří přednášející. Program jsme rozdělili do tří bloků: 

- Ten první je určen především těhotným a jejich partnerům i rodičům malých miminek a je zaměřen na POROD A PÉČI O DĚTI V PRVNÍM ROCE ŽIVOTA

- Druhý blok se věnuje VÝCHOVĚ A KOMUNIKACI V RODINĚ - bude se věnovat třeba sourozencům nebo jak komunikovat o výchově s partnerem. 

- Třetí blok přednášek a workshopů je zaměřen na VZDĚLÁVÁNÍ A OBJEVOVÁNÍ: bude tam třeba přednáška o tom, jak se s malými dětmi učit cizí jazyky, i když je sami moc neovládáte, nebo o tom, jak přenést výuku běžných předmětů ven.

Nebudou chybět ani workshopy - kromě vázání šátku pro začátečníky i pokročilé se bude i letos konat velmi oblíbený nosítkový workshop. 

Samozřejmostí je tržiště, kde potkáte výrobce a prodejce především z bližšího okolí. Je to unikátní možnost setkat se osobně s těmi, kdo šijí oblečení pro děti i dospělé, vyrábějí krásné hračky, tkají šátky na nošení dětí, prodávají nosítka či nabízejí šikovné nádobí pro nejmenší. 

A protože rodičovství je hodně o tom, že pořád o někoho pečujete a málokdy pečujete o sebe, připravili jsme pro Vás letos rozmazlovací koutek, kde se budete moci nechat namasírovat. Áááách! 


Další kulturní akce pro děti v Liberci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Radost z rodičovství- Liberec -Budova G, TUL, Univerzitní náměstí 1410/1, Liberec