Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

Pro děti Ulice plná kouzel- Praha

Akce již proběhla

14.12.2019

Akce již proběhla

Divadlo METRO, Národní třída 25 - Palác Metro, Praha 1


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 Praha 5 (okres Praha)


zdarma

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na své si přijdou děti i jejich rodiče. Bohatý program provoní street festival s jídlem, inspiraci nab&i...více

So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce Pro děti Ulice plná kouzel- Praha

Ulice plná kouzel

V novém pojetí originálního černého divadla prožiješ s hlavním hrdinou jeden obyčejný den. Věci, které tě obklopují, dostanou lidštější podobu a pomohou ti prožít den podle tvých představ. Počítač tě přivítá jako dobrého kamaráda, autíčko tě odveze třeba na kraj světa, špagety skočí samy rovnou do talíře a chceš si třeba zahrát volejbal? Žádný problém, když nedoletí míč k tobě, doletíš ty k němu! Den je plný zážitků, ale stejně jako v životě - vše má svůj konec. I to hezké.

Představení je vhodné pro děti od 4 let.

Představení je interaktivní a diváci mají možnost zúčastnit se . Černé divadlo Metro je jedno z nejstarších černých divadel a se svými představeními procestovalo snad celý svět. Na rozdíl od jiných černých divadel používá navíc ojedinělou a celosvětově patentovanou techniku černého divadla, a to oživlou kresbu.

Princip této techniky prozrazuje Divadlo Metro svým divákům na konci každého představení. I z toho důvodu je černé divadlo Divadla Metro v Praze zcela unikátní.
Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Pro děti Ulice plná kouzel- Praha -Divadlo METRO, Národní třída 25  - Palác  Metro, Praha 1