Úvod  -> Volný čas v Jihomoravském kraji  ->  Volný čas ve Vyškově

Příběhy vietnamské kuchyně- Ostrava

Akce již proběhla

09.07.2020

Akce již proběhla

Oriental Lounge, Výškovická 3085/2, Ostrava


Aktuální Volný čas ve Vyškově


Čt

Společenské centrum Bonaparte, Palackého nám. 126, Slavkov u Brna (okres Vyškov)


350 Kč

Neotřelý smysl pro humor a vzájemná chuť si ze sebe utahovat vás shodí ze sedadel. Pořad je plný šťavnatých vyprávění a historek ze zákulisí natáčení a divadelního světa. To v&scaro...více



Popis akce Příběhy vietnamské kuchyně- Ostrava

Pokud nejste turisty, kteří si jen odškrtávají v diářích, jakou další zemi „udělali“, ale máte duši skutečného cestovatele-objevitele, bude se vám přednáška „Příběhy vietnamské kuchyně“ líbit. 

 

Vietnam - příběhy vietnamské kuchyně

Projdeme se trhy a tržnicemi, nakoukneme do tradičních domů a kuchyní v horách severního Vietnamu, zastavíme se u rybářů ve středním Vietnamu a dojedeme až na jih do delty Mekongu na plouvoucí trhy. Probereme fenomény rýže, vietnamské kávy „cafe phin“ a lotosového čaje, čerstvého piva „bia hoi“, tradiční výroby jídelních hůlek, rýžového papíru, nudlí, rybí omáčky, stolování v rodinách, street food, „ptačí kavárny“… i pro nás tolik kontroverzní téma konzumace psího masa.

Na závěr je připraven bonus ve formě receptů na originální nesmažené „letní vietnamské závitky“ a osvěžující salát, které vás okouzlí svou autentičností a jednoduchostí a kvůli kterým se k vám vaše návštěvy budou chtít stále vracet.


Další akce pro volný čas ve Vyškově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Příběhy vietnamské kuchyně- Ostrava -Oriental Lounge, Výškovická 3085/2, Ostrava