Úvod  -> Film v Praze  ->  Film v Praze

Ovčáček miláček - přímý přenos divadelního kabaretu

Akce již proběhla

20.11.2017

Akce již proběhla


Aktuální Film v Praze


Po

Obecní Dům, nám. Republiky 1090, Praha (okres Praha)


99 Kč

Pop in Symphony: The Epic Symphonic ShowBohemian Symphony Orchestra Prague představí to nejlepší z popové hudby ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 22. dubna 2024 ve 20:00.Se svým programem Pop in Symphony míří na pódium nejprestižnějšího koncertního sálu v Čechách renomovan...více

Po

Obecní Dům, nám. Republiky 1090, Praha (okres Praha)


99 Kč

The Gaming Music Live Vol. 2Bohemian Symphony Orchestra Prague představí ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 10.6.2024 pokračování úspěšného projektu The Gaming Music Live. To nejlepší z hudby videoher bude provázet unikátní video projekce a světelná choreografie.Se svým prog...více



Popis akce Ovčáček miláček - přímý přenos divadelního kabaretu

Kino Dlabačov uvede 20. listopadu v 19:00 přímý přenos kabaretu Městského divadla Zlín. Ovčáček miláček. Se svou politickou satirou Zlíňáci tentokrát citelně přitvrzují. Děj umístil autor a režisér Petr Michálek do blízké budoucnosti, a sice do období vrcholící prezidentské kampaně v ČR z kraje roku 2018.

Na jevišti to znovu hýří těmi nejabsurdnějšími a zároveň zcela autentickými výroky představitelů naší politické scény. Marek Příkazký opět září v roli hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka, skvěle ho pak doplňuje Zdeněk Julina jakožto Andrej Babiš a Pavel Vacek v roli premiéra Bohuslava Sobotky.

Ovčáček miláček s podtitulem Tingl tanglvznikl stejně jako Ovčáček čtveráček spontánně, herci měli jen šest zkoušek. Velkou část textu tvoří přepisy projevů, rozhovorů a tweetů. Impuls k vytvoření prvního dílu dala kauza kolem předávání státních vyznamenání a Jiřího Bradyho. Impulsem k druhému dílu byla diskuse kolem výkladu Ústavy a snaha vyprovokovat diváky, aby šli k volbám. Na scéně se objeví i dosud neokoukané postavy: Bohuslav Sobotka, Lubomír Zaorálek, Ivana Zemanová, Jiří Kajínek, Michaela Jílková nebo Michael Kocáb. První díl kabaretu Ovčáček Čtveráček vidělo v únoru v desítkách českých kin přes 17 000 lidí.

 

Režie: Petr Michálek 

Hrají: Marek Příkazký, Zdeněk Julina, Vojtěch Johaník, Jakub Malovaný, Matěj Štrunc, Rostislav Marek, Pavel Vacek, Radoslav Šopík, Marta Bačíková a další.

 

Kdy a kde?

Nenechte si ujít toto unikátní představení o dění na české politické scéně v pondělí 20.11. v kině Dlabačov, které sídlí na Praze 6 hned vedle hotelu Orea Pyramida, který je nejlépe dostupný tramvají č. 22, 23, 25 a 97/ Bus 143 a 194 (zastávka Malovanka) nebo autobusem 149 (zastávka Pod Královkou).

Vstupenky si můžete zakoupit za 250 Kč, více informací na: www.dlabacov.cz.

Kino Dlabačov bylo po třináctileté rekonstrukci nově otevřeno v roce 2015 a vrátilo se na kulturní mapu Prahy 6. Díky nejnovější technologii digitální projekce s vysokým rozlišením 4K je využíván pro jakoukoliv kulturní, obchodní nebo soukromou akci. Vedle pestré filmové nabídky Kina Dlabačov nabízí také divadelní představení, koncerty, výstavy a další kulturní akce. Kino s kavárnou a divadelní scénou Dlabačov tak navázalo na svá nejslavnější léta.


Další film v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI