Úvod  -> Volný čas v Libereckém kraji  ->  Volný čas v Jablonci nad Nisou

Od oltáře do Santiaga aneb 3327 km pěšky- Jablonec nad Nisou

Akce již proběhla

03.03.2021

Akce již proběhla

Klub Na Rampě, Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou


Aktuální Volný čas v Jablonci nad Nisou


Čt

Eurocentrum, Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou (okres Jablonec nad Nisou)


490 Kč

Show "JÁ SU JÁ" exkluzivně ve speciální limitované tour po České republice. Čekají vás historky o mém životě, prostor na otázky na tělo, autogramiáda, focení a mnoho dalšího...více



Popis akce Od oltáře do Santiaga aneb 3327 km pěšky- Jablonec nad Nisou

Je 3327 km dlouhá pěší cesta dostatečná zkouška novomanželského slibu? No...

Jana: Vždycky jsem chtěla na pouť do Nepálu a často o tom vyprávěla Lukášovi. On ale zásadně vstřebává pouze polovinu informací, které mu říkám. V hlavě mu utkvělo slovíčko „pěšky“ a začal plánovat pouť do Santiaga! Hodinky, holinky… vždyť je to jedno. Dali jsme výpověď, měli svatbu a čtyři dny na to jsme vyrazili. „Navigátorův“ orientační smysl selhal už u Brna, ale říct jsem mu to nemohla. Jak se mi podařilo ho nezabít, když v noci snědl poslední kostičku čokolády? Jak jsem zvládla jeho obsesivní sbírání razítek? A jak se mi usínalo u rozmáčející se hromady hnoje? Prásknu všechno.

Lukáš: Představa 103 dní po boku mé manželky u mě doteď vyvolává sevření hrudníku. Mnoho poutníků vyráží s cílem najít smysl života. Já měl laťku níže, dojít a hlavně přežít! Povím vám o tom, jak se to nakonec povedlo, o tom, jak Janča vynalezla nový sport – vrh krosnou, o tom, jak posunula hranici své vlastní nesnesitelnosti, ale i o těch hezčích věcech (mezi které bych psaní knihy ve dvou rozhodně nezařadil!).


Další akce pro volný čas v Jablonci nad Nisou
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Od oltáře do Santiaga aneb 3327 km pěšky- Jablonec nad Nisou -Klub Na Rampě, Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou