Úvod  -> Volný čas v Královehradeckém kraji  ->  Volný čas v Trutnově

Nachmelenej pochoďák 2019- Bílá Třemešná

Akce již proběhla

27.07.2019

Akce již proběhla

Park, Bílá Třemešná, Bílá Třemešná


Aktuální Volný čas v Trutnově


HOSTINEC DVORAČKA – Poříčská 360, Trutnov (okres Trutnov)


600

Těšíme se na vás ve vstupní bráně Krkonoš Trutnově - HOSTINEC DVORAČKA – Poříčská 360 Vstupné pro jednu osobu 600 Kč V ceně vstupného Neomezená degustace vín e-Katalog Př...více



Popis akce Nachmelenej pochoďák 2019- Bílá Třemešná

*Na místě bude cena obou variant vstupenek o 50,-kč vyšší a nezahrnuje sklo s potiskem akce.

 

Nachmelnej pochoďák

třetí ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu. Start v centru Bílé Třemešné u Dvora Králové nad Labem mezi 10. a 13. hodinou 27. 7. 2019. 


10 kilometrů
Desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Výstup na horu Zvičinu doprovázený ochutnávkou osmi piv z osmi minipivovarů po celé republice. Na celé trase vás budou doprovázet krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžete navštívit rozhlednu.

8 pivních stylů
Každé pivo, které na trase ochutnáte, se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném pivovaru. Vedle klasických českých ležáků (Lager) tak budete moci ochutnat i piva svrchně kvašená, tedy Ale. Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zdejšího regionu. Letošní novinkou pak bude účast jednoho zahraničního řemeslného pivovaru.

3 kapely a kvíz
Na pochoďáku vystoupí tři kapely různých žánrů, které vás jistě pobaví. Trasou vás bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech. Po zdolání trasy budete mít šanci vyhrát hodnotné dárky od pivovarů ve slosování a soutěžích.
 

Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžete těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, buřty na pivu či vegetariánské pochoutky. Občerstvení bude čekat také na trase v místních restauracích - Restaurace U Šmídů, Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině. Na akci bude možné stanovat. Máte-li zájem o místo ke stanování, kontaktujte nás prosím


Další akce pro volný čas v Trutnově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Nachmelenej pochoďák 2019- Bílá Třemešná -Park, Bílá Třemešná, Bílá Třemešná