Úvod  -> Volný čas v Královehradeckém kraji  ->  Volný čas v Hradci Králové

MINT Market Hradec Králové + Restaurant Day

neděle

28.4.2019

10:00

Hradec Králové

Cena:zdarma

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK MINT Market Hradec Králové + Restaurant Day -Hradec Králové

Popis akce MINT Market Hradec Králové + Restaurant Day

MINT Market Hradec Králové + Restaurant Day: Designové nákupy s plným břichem

 

Pořídit si originální designový kousek přímo od výrobce a ještě si u toho pochutnat na lahůdkách. To můžete v neděli 28. dubna na Smetanově nábřeží před Náplavkou v Hradci Králové díky spojení dvou akcí. Trhu s nezávislou módou MINT Market Hradec Králové a mezinárodního festivalu amatérských nadšenců jídla a pití Restaurant Day.

 

MINT Market bude Hradec Králové hostit již podruhé. I loni na podzim byl součástí festivalu jídla Restaurant Day. „Spolupráci jsme si moc užili. Není nic lepšího, než když si k nákupům dáte i dobrý drink a ochutnáte nějakou dobrotu. MINT Market je festival nejen módy a designu, ale i zábavy, přátelství a komunikace. A k tomu jídlo a pití neodmyslitelně patří. Vždy našim zákazníkům zajistíme originální občerstvení. Spojení s celým gastrofestivalem je ale úplně jiná písnička,“ řekl ředitel MINT marketu Zbyněk Hanko.

 

Ochutnávku lahůdek si nenechají ujít ani prodejci. Třeba Barbora Hlaváčová se značkou Váš kreativní svět. „ U nás v Nymburce také pořádáme Restaurant Day a vždy si ho moc užijeme. Proto se těším na propojení jedlých a designových dobrot. Chci poznat nové designéry, nové lidi a rozšířit povědomí o scrapbookingu – výrobě fotoalb. Je to moje závislost,“ uvedla Hlaváčová. Kromě potřeb k výrobě fotoalb přiveze i sady a doplňky pro tvoření a diáře či cestovní deníky.

 

Historie MINT Marketů sahá až do roku 2010 do Brna. Postupně se rozšířily do Prahy a dalších měst po celé republice. „Chceme lidem poskytnou trochu jiné nákupy. Lokální a kvalitní zboží, vyrobené v malém množství a prodávané samotnými výrobci. Sortiment našich prodejců se stále rozšiřuje. Od módy a designu, přes kosmetiku, lahůdky až po diáře a různé vychytávky,“ sdělil Hanko.

 

Právě koncept trhů láká stále více zákazníků i prodejců. „Známí nám vyprávěli, jak pravidelně navštěvují pražské MINT Markety. O skutečných tvůrcích, kteří tam prezentují své výrobky. Mohou si o nich se zákazníky popovídat a sdílet své nadšení. Hned jsme zatoužili být součástí,“ vysvětlil například Radek Kouřil, který se trhů účastní poprvé. Do Hradce Králové přijede se značkou Konec igelitek. S manželkou Markétou šijí bavlněné skládací nákupní tašky a pomáhají tak při vymýcení neekologických igelitek. Nově opatřili tašky i zipem, aby se nákup nikdy nerozkutálel.

 

Podobné prodejce organizátoři vítají. Kromě trochu jiných nákupů a zábavy chtějí lidem předávat i zodpovědnější přístup k životu. Spolupracují také s celou řadu neziskových organizací. I kvůli tomu je vstup na markety vždy zdarma a bezbariérový.


 

MINT Market Hradec Králové 2

28.4. 2019

Smetanovo nábřeží před Náplavkou, Hradec Králové

11:00 – 18:00

 

Program, seznam prodejců i další informace najdete na našem webu či Facebooku:

https://www.mintmarket.cz/cs/trh/hradec-kralove-2

https://www.facebook.com/events/795813617448099/

 

Hledáte víc o historii MINT: Fashion Marketu? Podívejte se sem:

https://www.mintmarket.cz/cs/o-nas


Další akce pro volný čas v Hradci Králové
ULOŽIT SI TUTO AKCI

pr@mintmarket.cz
https://www.mintmarket.cz/cs/trh/hradec-kralove-2

MINT Market Hradec Králové + Restaurant Day -Hradec Králové
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)