Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Jičíně

Messenjah & Cocoman v MusiClub Drago- koncert v Novém Jičíně

Akce již proběhla

29.09.2018

Akce již proběhla

MusiClub Drago, Hřbitovní 1097/24, Nový Jičín


Aktuální Koncerty v Jičíně


Ne

Kostel Narození Panny Marie, Jungmannova, Hořice (okres Jičín)


400 Kč

Velikonoční koncert s vynikajícími interprety, kteří nám přinášejí prožitek v podobě nejznámějších melodií v tento neopakovatelný velikonoční čas.

Zimní stadion Jičín Jičín (okres Jičín)


650,-

Koncert Wohnout,  Alkehol, Walda Gang Vstup na akci od 16:00. Vstup možný od 12 let. ZTP/P vstup zdarma.

Zimní stadion Jičín Jičín (okres Jičín)


650,-

Vstup na akci od 16:00. Vstup možný od 12 let. ZTP/P vstup zdarma.

So

Koupaliště a kemp Pecka Pecka (okres Jičín)


199,-

Vystupující: 13:30 Stanislav Haláček15:00 Proč Ne16:30 Nakopr18:00 Náhoda19:30 Country Ladies21:00 David Uličník (zahraje a zazpívá písně Karla Kryla)Vstup na akci od 12:00Děti do 120cm a ZTP, ZTP/P - pouze na místě 99,- Kč

So

Koupaliště a kemp Pecka Pecka (okres Jičín)


249,-

I v roce 2024 pro vás připravujeme den naplněný zábavou pro děti i dospělé. Vystoupí - Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková, Pan Kravata a další. Ukázky práce jedUnknownk záchranných sborů.Děti do 90 cm - vstup 1 Kč



Popis kulturní akce Messenjah & Cocoman v MusiClub Drago- koncert v Novém Jičíně

V sobotu 29. září 2018 nás čeká v MusiClub Drago další REGGAE PÁRTY! Tentokrát budou hlavními hvězdami MESSENJAH a COCOMAN!!!

MessenJah už pár let tvoří špičku domácí Reggae/Dancehall scény, publikum si ale čím dál víc nachází naskrz žánry i generacemi. Kombinace chytlavých melodií a duchaplných textů totiž není ve vodách české hudby tak obvyklá, aby ji šlo přehlédnout. Snad i proto se počet "živáků", které MessenJah odzpívá drží stabilně na stropě (kolem stovky vystoupení ročně) a jeho muzika se šíří i roste všemi směry a to jak sólo, tak s Cocomanem a Dr. Karym v novém projektu "Nevereš"!

Cocoman je znám jako reggae zpěvák a producent stojící mimo jiné za projekty Sklizeň nebo Nevereš. Cocoman je na hudební scéně aktivní přes deset let. Za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin - produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let. Za svůj muzikální workoholismus zvládl získat i dvě žánrové ceny Anděl, zahrát si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars.

open od 19 hod

start akce od 19:30 hod


Další koncerty v Jičíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Messenjah & Cocoman v MusiClub Drago- koncert v Novém Jičíně -MusiClub Drago, Hřbitovní 1097/24, Nový Jičín