Úvod  -> Volný čas ve Zlínském kraji  ->  Volný čas ve Vsetíně

LUKÁŠ PAVLÁSEK/Kdo nepláče není Čech/VALAŠSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2019- Rožnov pod Radhoštěm

Akce již proběhla

18.07.2019

Akce již proběhla

Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm


Aktuální Volný čas ve Vsetíně


St

Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm (okres Vsetín)


399,-

Známý bavič, komik a imitátor ZDENĚK IZER přijede do ROŽNOVA se svou novou zábavnou talk show „VYNDACÍ A ZAS TAM DACÍ“! Pořad, ve kterém se diváci budou moci setkat s jedinečným a nezaměnitelným h...více



Popis akce LUKÁŠ PAVLÁSEK/Kdo nepláče není Čech/VALAŠSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2019- Rožnov pod Radhoštěm

POZOR! Omezený počet míst.

Lukáš Pavlásek
Kdo nepláče není Čech
Valašské divadelní léto 2019
Rožnovská premiéra!

One man show známého komika Lukáše Pavláska s podtitulem „Ceši, alkohol a Rock and roll“, ve které se dozvíte, který národ je nejlepší na svete, kde zacíná zóna debilu, proc pití prospívá naší civilizaci, co pít když chcete aby se vám narodil Václav Klaus.

Sestavíme si konecne porádnou nekompromisní punkovou kapelu, koukneme se na dokonalý televizní program a nakonec si všichni spolecne zazpíváme o tom co všechno nás štve, protože každej správnej Cech neni nikdy spokojenej – Kdo nepláce, není Cech!

Lukáš Pavlásek patrí mezi prukopníky a nejvýraznejší tváre ceské stand-up comedy, natocil desítky výstupu do poradu Na stojáka! a Comedy club a absolvoval stovky vystoupení. Jeho celovecerní speciál je esencí toho nejlepšího z jeho tvorby. Zkrátka težký útok na vaši bránici.
Další akce pro volný čas ve Vsetíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

LUKÁŠ PAVLÁSEK/Kdo nepláče není Čech/VALAŠSKÉ DIVADELNÍ LÉTO 2019- Rožnov pod Radhoštěm -Janíkova stodola Rožnov pod Radhoštěm