Úvod  -> Volný čas v Pardubickém kraji  ->  Volný čas ve Svitavách

Lost Czech Man • Írán- Svitavy

Akce již proběhla

12.11.2020

Akce již proběhla

Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy


Aktuální Volný čas ve Svitavách


Po

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


360 Kč

Screamersáci v trysku staletí! Zábavná travesti-divadelní show, ve které se s námi vydáte na strhující jízdu časem. Vždyť každá doba - minulá, současná i budoucí - nám může nabídnout mnoho důvodů k smíchu. Zapomeňte tedy na starosti všedních dnů a pojďte se s námi ba...více

Po

Fabrika, Wolkerova alej 92/1, Svitavy (okres Svitavy)


490 Kč

Show "JÁ SU JÁ" exkluzivně ve speciální limitované tour po České republice. Čekají vás historky o mém životě, prostor na otázky na tělo, autogramiáda, focení a mnoho dalšího...více



Popis akce Lost Czech Man • Írán- Svitavy

• LOST CZECH MAN - ÍRÁN | cestovatelská přednáška •

Jak daleko se dá bez letadla dojet z Evropy po zemi? Cestovatel Martin Půlpán, vystupující pod pseudonymem Lost Czech Man, si jednoho dne zabalil malý batoh a rozhodl se to vyzkoušet. Přes rozpálené pouště, promrzlá pohoří, a ještě nedávno válečná místa, dojel až do jihoasijské Barmy. Tou nejoblíbenější a nejzajímavější zemí na jeho rok a půl dlouhé cestě byl jednoznačně Írán!

Vydejme se společně prozkoumat tuto nádhernou zemi s pošramocenou pověstí, která ovšem nabízí vše, po čem cestovatelé touží. Navštívíme hory, pouště, ostrovy v Perském zálivu a historická místa bývalé Perské říše. Nasajte atmosféru tisícileté historie země, která bývá neprávem označována za nebezpečnou. Poznáme svatá města šíitského islámu, usedneme na šálek čaje s obyčejnými lidmi, kteří žijí životy jako my všichni a poznáme krásu perských žen.  

Přijďte se přesvědčit, že není vše takové, jako nám servírují media a není potřeba se obávat návštěvy této překrásné země a jejích pohostinných obyvatel.


Přednáší: Martin Půlpán – Lost Czech Man – www.lostczechman.com

 


Další akce pro volný čas ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Lost Czech Man • Írán- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy