Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film ve Svitavách

Krycí jméno Lev- Svitavy

Akce již proběhla

25.08.2020

Akce již proběhla

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy


Aktuální Film ve Svitavách


So

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy (okres Svitavy)


400 Kč

Legendární trampská skupina Hop Trop, hraje Čtyřicátou pátou sezónu. Čtyřicet let svého působení oslavila vyprodaným koncertem, v Pražské Lucerně.  Skupina Lucernu (cca 1800 míst), vyprodala během několika dní . Natočila řadu videoklipů, pět vinylových desek a cca...více



Popis akce Krycí jméno Lev- Svitavy

Francie 2020 • 95 min • CZ titulky • režie: Ludovic Colbeau-Justin • komedie • 

V této „belmondovské“ akční komedii je vše, co správná akce potřebuje – skvělí herci, absurdní zápletka, rychlé stroje, krásné ženy, únos i loupež. Kombinace Danyho Boona, jednoho z nejznámějších současných komiků, a Phillipa Katerina (Utop se, nebo plav) je doslova vražedná.

Upjatý psychiatr Romain je fascinovaný svým novým pacientem Leo Milanem, který o sobě tvrdí, že je mezinárodní agent s krycím jménem Lev. Ale on je přeci jen blázen, ne? No, možná ne… Lev jednoho dne Romainovi sdělí, že mu přímo před očima unesou jeho snoubenku. To se také stane a Romain si uvědomí, že Lev je asi jediný, kdo ví, „která bije.“ A je taky jediný, kdo ji dokáže zachránit. Zoufalý Romain mu pomůže uprchnout a snaží se s ním udržet krok při divoké pařížské honičce na záchranu Louise a zabránit tak loupeži století ve Francouzské centrální bance. Šokovaný Romain musí uznat, že Lev má skutečně neobvyklý talent hodný pravého špióna.

 


Další film ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Krycí jméno Lev- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy