Úvod  -> Festivaly v Jihočeském kraji  ->  Festivaly v Českém Krumlově

Krumlov Unplugged festival

Akce již proběhla

10.09.2011

Akce již proběhla

Motorest Krumlov, Staré Dobrkovice 19


Aktuální Festivaly v Českém Krumlově


Rožmberk nad Vltavou Rožmberk nad Vltavou (okres Český Krumlov)


2300,-

19. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu pod hradem Rožmberk. Vstupenky pro děti, seniory 65+, majitele průkazu ZTP/P a doprovod lze koupit pouze na pokladnách festivalu v den konání akce. Dítě do 1 m výšky m&...více

So

Rožmberk nad Vltavou Rožmberk nad Vltavou (okres Český Krumlov)


2500,-

19. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu pod hradem Rožmberk- sobota Vstupenky pro děti, seniory 65+, majitele průkazu ZTP/P a doprovod lze koupit pouze na pokladnách festivalu v den konání akce. Dítě do 1 m výš...více



Popis kulturní akce Krumlov Unplugged festival

Program festivalu bude opravdu bohatý. Návštěvníky nečekají jen akustická hudební vystoupení, ale i „unplugged rockotéka“ moderátorů Rádia Beat, která proběhne na samém závěru akce, či křest CD „Lidové písně z rožmberského podzámčí“, které bylo nahráno za pomoci Hudebního studia mladých.
Konkrétně zde budou k vidění tyto hudební skupiny: Henry‘s, Vyvrhells, The Scrape, Apokalypsa Rock, Společenstvo nezbedných, Funky Parliament, Bílá nemoc, Kyanid, Sandwitch a No Crapes.
Realizátorem celého projektu je Hudební studio mladých, jedno z projektových pracovišť Centra pro pomoc dětem a mládeži,o.p.s. se sídlem v Českém Krumlově. Toto pracoviště společně s Nízkoprahovým klubem pro mládež Bouda podporují mladou hudební scénu na Českokrumlovsku již mnoho let různými činnostmi, např. festival Červenání, Cihelna-vystupovat, možnosti zkoušek a koncertů začínajících kapel. Hlavním záměrem tohoto projektu je podpořit další rozvoj hudebních aktivit mládeže na Českokrumlovsku a nabídnout mladé hudební scéně příležitost představit se široké veřejnosti a získat tak nové zkušenosti.
Součástí festivalu bude i informační stánek Informačního centra pro mládež, kde se zájemci mohou seznámit s činností CPDM,o.p.s., nebo si zakoupit již zmíněné CD „Lidovek“ a ostatních vystupujících kapel, odznáčky Krumlov Unplugged, a další. Cena vstupného bude pro dospělé 130,-Kč a pro děti do 130cm zdarma. Na akci se z Českého Krumlova lze dostat celkem snadno pěšky (viz mapa). Sponzorsky se na akci podílí i „Krumlov Taxi“ a to smluvenou poloviční cenou za odvoz na festival.
Další festivaly v Českém Krumlově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

icm@icmck.cz
http://www.cpdm.cz