Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Praze-západ

Jamair- koncert Černošice

Akce již proběhla

18.10.2019

Akce již proběhla

Club Kino , https://www.clubkino.cz/, Černošice


Aktuální Koncerty v Praze-západ


Lesní divadlo Řevnice (okres Praha-západ)


550,-

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností ka...více



Popis kulturní akce Jamair- koncert Černošice

Tři výrazní interpreti, kteří jsou ovlivněni různými hudebními žánry a kulturami vzájemně prolínají své energie na koncertech to je JAMAIR Představují tak svůj pohled na world music: romské, španělské, sefardské písně, spirituály a další. Vzniká hudba plná nejen virtuosní interpretace, ale především hudba naplněná emocemi, opravdovostí a nenapodobitelnou atmosférou.

JAkub Racek, elektrická kytara, zpěv - Kytarista a zpěvák, který prošel skupinami mnoha žánrů. Bluegrassovou asociací ČR byl několikrát oceněn kytaristou roku.

MArio Biháry, akordeon, piano, klávesy, zpěv – Mário ztělesňuje spojení romského hudebního cítění s klasickou, folkovou i moderní elektronickou hudbou, popem a jazzem. Mario Biháry je výjimečný romský umělec. Od osmi let je nevidomý, je nezaměnitelný, originální a zasahuje široké spektrum posluchačů. Jako fenomenálního akordeonisty a pianisty si ho jako první všimla Zuzana Navarová a objevila v něm také výjimečný skladatelský talent.

IRena Budweiserová, perkuse, zpěv – zpěvačka charakteristická osobitým a zároveň energickým projevem při interpretaci spirituálů, gospelů, bluesových skladeb, folkových balad a i jejích vlastních písniček. Téměř třicet let byla oporou Spirituál kvintetu, „vlastnila“ jazzovou formaci Fade In, posléze Blue Soul, spolupracovala s řadou vynikajících muzikantů.

Srdečně Vás zveme v pátek 18.10 od 20.00 do Černošického Club Kina  


Další koncerty v Praze-západ
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Jamair- koncert Černošice -Club Kino , https://www.clubkino.cz/, Černošice