Úvod  -> Divadlo ve Středočeském kraji  ->  Divadlo v Mladé Boleslavi

Inventura- Mladá Boleslav

Akce již proběhla

26.03.2020

Akce již proběhla

Divadýlko na dlani, Dukelská 1093, Mladá Boleslav


Aktuální Divadlo v Mladé Boleslavi


Čt

Městské divadlo Mnichovo Hradiště, Masarykovo nám. 299, Mnichovo Hradiště (okres Mladá Boleslav)


100 Kč

aneb Všechno co jste chtěli vědět o Maryše a báli jste se Mrštíků zeptatJedno z nejznámějších dramat českého divadla po našem. Byl Vávra opravdu takový "lunt", že musel být otráven? Co vedlo bratry Mrštíky k tomu napsat právě Maryšu.

Čt

Divadýlko na dlani, Dukelská 1093, Mladá Boleslav (okres Mladá Boleslav)


70 Kč

aneb Klauniáda pro dva pány, cibuli, špek a fantazii66. reprízaV naší inscenci jsou použity motivy z povídek M. J. Saltykova-Ščedrina, A. P. Čechova a Karla Steigerwalda. Kam jsme došli můžete posoudit sami.Premiéra našeho "Knížete se odehrála 20. července roku 200...více



Popis kulturní akce Inventura- Mladá Boleslav

aneb Pořádek ve skladu i v duši

Základem a startovacím momentem pro vznik této inscenace bylo přečtení textu hry Miroslava Horníčka „Malá noční inventura“. Když ho Petr Matoušek zavíral, uvědomil si, že jej nemůže pouze jednoduše inscenovat. M. Horníček hru napsal v roce 1973 a reálie v ní obsažené stejně jako vztahy mezi osobami doznaly přece jen jistého posunu. Pokusil se tedy napsat příběh, který vychází z rámce výše jmenované hry a rozvinul jí tak, jak by se mohla odehrávat v současnosti.

Inscenace vás seznámí se třemi kulisáky, kteří vám během jedné hodiny odhalí své sny, přání i tajné tužby. Nahlédnete do jemných duší naoko drsných mužů středního věku. Poznáte, že i chlapi mohou mít v duši zmatek a přece pořád zůstávají malými kluky.


Další divadelní představení v Mladé Boleslavi
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Inventura- Mladá Boleslav -Divadýlko na dlani, Dukelská 1093, Mladá Boleslav