Úvod  -> Volný čas v Plzeňském kraji  ->  Volný čas v Plzni

Indie a Nepál - tříměsíční dobrodružství - Kika @Plzeň- Plzeň

Akce již proběhla

10.04.2019

Akce již proběhla

Pivovar Raven, Mozartova 1, Plzeň


Aktuální Volný čas v Plzni


So

Autocamp Ostende Bolevák Plzeň (okres Plzeň-město)


690,-

Vinná stezka kolem Boleváku je unikátním festivalem moravských vín. Již tradičně se můžete těšit na krásnou procházku okolím Boleveckých rybníků, kde na Vás bude čekat minimálně 20 vinařů ...více

PARKHOTEL PLZEŇ – U Borského parku 31 (okres Plzeň-město)


549

  PARKHOTEL PLZEŇ – U Borského parku 31 Zaručujeme vám chuťový výbuch! Přijďte s námi objevovat nejlepší česká a moravská vína na degustaci plné vášně a zážitků. Pon...více



Popis akce Indie a Nepál - tříměsíční dobrodružství - Kika @Plzeň- Plzeň

Poprvé jsme opustili komfortní zónu Evropských hranic, abychom se vydali pomáhat ostatním. Vybrali jsme si dobrovolnický projekt na základní škole v Nepálu, sebrali batohy a odletěli do neznáma.

Dozvíte se, jak se vyučuje na základní škole v Nepálu, proč se mrtví lidé v Indii spalují na březích řeky, zda je nebezpečné potkat nosorožce tváří v tvář či jak se žije v buddhistickém klášteře. Pobavíme se o domluvených sňatcích a přeneseme se společně na třídenní oslavy indické svatby, na níž jsme byli váženými hosty.

Po prezentaci bude prostor na Vaše dotazy či na společnou diskuzi. Můžeme se pobavit třeba nad tím, proč jsem po asijském dobrodružství přestala jíst maso či nad jinými změnami, které cestování přináší.

Lidé si myslí, že na cestování po světě potřebují statisíce. My jsme cestovali za menší měsíční náklady, než je minimální mzda v České republice. Ráda Vám prozradím, jak na to - kde spát, co jíst. A hlavně, že jedna věc je ještě důležitější, než peníze - známosti a věci jako mezilidské vztahy, přátelé a dobří lidé.


Další akce pro volný čas v Plzni
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Indie a Nepál - tříměsíční dobrodružství - Kika @Plzeň- Plzeň -Pivovar Raven, Mozartova 1, Plzeň