Úvod  -> Festivaly v Jihočeském kraji  ->  Festivaly v Táboře

Hříšní lidé města novigradského- Tábor

Akce již proběhla

04.09.2020-06.09.2020

Akce již proběhla

Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor


Aktuální Festivaly v Táboře


So

Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor (okres Tábor)


55 Kč

Každým rokem si oslavami na Housově mlýně připomínáme keltský svátek Beltain. Tento svátek je spojen s plodností, vyháněním dobytka na pastvu a ohňovými rituály, které očišťuj&iacut...více

Ne

MIMI Kafe, Soběslavská 2090, Tábor (okres Tábor)


250 Kč

Přijďte se bavit na druhý ročník rodinného festivalu MIMIFest! Čeká vás program na stage, bohatý doprovodný program,tombola, dobré jídlo, pití, zmrzlina! Zábava pro nejmenší, teenagery i rodiče...více

Želeč u Tábora - fotbalové hřiště Želeč (okres Tábor)


990,-

Legendární festival Footfest, na fotbalovém hřišti v Želči u Tábora, se vrací na scénu!   Rybičky 48, Headliner 2 (Odtajnění v dubnu 2024), Queenie, Jelen, Krucipüsk, Protheus, Pokáč, Panoptiko, Komun&a...více



Popis kulturní akce Hříšní lidé města novigradského- Tábor

Hříšní lidé města novigradského
4.–6. 9. 2020, začátek akce v 17:00
Housův mlýn, Tábor
18+, povinný dresscode
shrnutí informací dole v sekci "další info"


Je nám ctí představit zcela novou akci, která se odehraje na začátku září na Housově mlýně v Táboře! Těšit se můžeš na 4 vůdce podsvětí Novigradu a jejich kumpány. Během dne bude možné zažít plno menších aktivit, hazardních her, společenských her, případně si dát vodní dýmku, zajít do sklípku či si jen tak posedět v krčmě s pivem. Večerem tě pak budou provázet tématické koncerty.

V pátek večer vystoupí kapela Deloraine a zahraje dlouhý set starých i nových písniček. V sobotu pak zahraje polská kapela Percival, která kromě své vlastní tvorby přinese i mnoho písní ze soundtracku ke hře Zaklínač 3. Neděle je již bez programu. Máš možnost dát si snídani či brzký oběd, jinak je neděle vyčleněna k úklidu a odjezdu.
 

Během dne bude k dispozici dostatek jídla i pití. Celá akce je koncipovaná co nejvíce rolově, tedy velmi uvítáme, když budeš hrát svou vlastní vymyšlenou postavu. Příběhově by měla zapadat do světa Zaklínače, nicméně tady jsme v Novigradu a zatoulat se sem může kdekdo: bohatý kupec z Ofieru, žoldák z Nilfgaardu, veterán z Temerie či jen obyčejný sedlák z Rivie. Budeš svědkem hazardních her, pletichaření, boje vládců podsvětí Novigradu a možná dojde i na nelegální pěstní zápasy. Připrav se na temnou atmosféru pátečního večera a sobotního dne.

Akce začíná v pátek, bude dostatek času na projití prostor a odpočinutí si po dlouhé cestě. Následuje kapela Deloraine a pak volná zábava uvnitř či třeba v medovinovém sklípku. Sobotní den bude celý zasvěcen programu, který si částečně budou dělat návštěvníci sami. K dispozici bude i vyprávěcí RPG, vodní dýmka nebo menší společenské hry.


Spaní je možné ve stanech na malé louce nad parkovištěm či podél vody. Nabízíme ale možnost přespat v horním malém či velkém sále (kde nebude žádný program, jen šatna a přespání). Tam je kapacita 100 lidí a cena 150 Kč za osobu za akci.

Parkování si prosím zařiď ve městě. Parkovacích míst u Housova mlýna je málo a využijeme je převážně pro organizátory a účinkující.


Další festivaly v Táboře
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hříšní lidé města novigradského- Tábor -Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383, Tábor