Úvod  -> Festivaly na Vysočině  ->  Festivaly v Třebíči

Happy Faces Festival/parkovací lístek PÁTEK/ - Marie Rottrová, Slza, Elfenthal, Lunetic, Petr Bende s kapelou, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka, Jaksi Taksi.

Akce již proběhla

31.08.2018

Akce již proběhla

Letecké muzeum Koněšín (Areál Radarka) Koněšín


Aktuální Festivaly v Třebíči


So

Zámecké nádvoří, náměstí Míru 1, Moravské Budějovice (okres Třebíč)


300 Kč

Další ročník COUNTRY FESTU POD VĚŽÍ bude opět plný dobré hudby. Přijďte si poslechnout skupiny, které jsme pro vás vybrali, zatančit si a potkat se s přáteli.Těšíme se na vás!Zahrají:Jan Nedvěd ml. a Příbuzní, Roman Horký, Květinka, Tuláci, Duha, Plechová blecha, Countr...více



Popis kulturní akce Happy Faces Festival/parkovací lístek PÁTEK/ - Marie Rottrová, Slza, Elfenthal, Lunetic, Petr Bende s kapelou, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka, Jaksi Taksi.

Happy Faces Festival je mlutižánrový hudební festival, který osloví široký okruh posluchačů - od teenagerů až po pamětníky. Cílem festivalu je vykouzlit úsměv na tváři hudebním fanouškům všech věkových kategorií, aby domů odcházeli se vší spokojeností a odnášeli si "Happy Faces". Druhý ročník tohoto putovního festivalu se uskuteční ve 2 dnech na 2 pódiích a nabídne nespočet zajímavých hvězd. Jako hlavní hvězdy vystoupí Marie Rottrová, skupina Slza, skupina Elfenthal (Maite Itoiz & John Kelly), jejíhož člena Johna Kelly můžete znát z legendární skupiny Kelly Family, skupina Lunetic, Petr Bende s kapelou, herec a písničkář Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka nebo kapela Jaksi Taksi.
Další festivaly v Třebíči

Další koncerty Slza
Oficiální web Slza: https://skupinaslza.cz/


Další koncerty Lunetic
Oficiální web Lunetic: https://www.lunetic.eu/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Happy Faces Festival/parkovací lístek PÁTEK/ - Marie Rottrová, Slza, Elfenthal,  Lunetic, Petr Bende s kapelou, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka, Jaksi Taksi. -Letecké muzeum Koněšín (Areál Radarka) Koněšín

Slza


Lunetic