Úvod  -> Koncerty ve Zlínském kraji  ->  Koncerty v Kroměříži

Händel: Saul- Holešov

Akce již proběhla

29.07.2019

Akce již proběhla

Zámek Holešov, nám. F. X. Richtra 190, Holešov


Aktuální Koncerty v Kroměříži


Ne

Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8 (okres Kroměříž)


150,-

KOŠT VÍNA, VÝSTAVIŠTĚ KROMĚŘÍŽ, neděle 31.3.2024 Srdečně vás zveme na nezapomenutelný den plný lahodných vín, tradiční hudby a skvělé atmosféry! Přijďte si s námi užít Veli...více



Popis kulturní akce Händel: Saul- Holešov

OMLOUVÁME SE, STANDARDNÍ VSTUPENKY JSOU JIŽ VYPRODÁNY.

Nabízíme ale možnost zakoupení "EXTERIÉROVÉHO VOUCHERU", který platí jako vstupenka pouze v případě konání představení na nádvoří zámku, tedy v případě příznivého počasí.

POZOR!  Voucher není platný pro vstup na představení v případě špatného počasí, tedy konání akce v interiéru (tzv. mokrá varianta). Vstupné bude v takovém případě vráceno. Z kapacitních důvodů platí Voucher pouze pro variantu konání akce na nádvoří Zámku Holešov. 

O případném přesunu představení do interiéru rozhodne pořadatel podle předpovědi počasí ráno v den konání akce. 

Držitelé Exteriérových voucherů zakoupených v síti SMS Ticket budou informováni zasláním sms z prodejní sítě. Vrácení peněz za vstupenky provede SMS Ticket převodem na účet kupujícího. 

 

 

 

 

PLACHETKA KRÁLEM SAULEM V HOLEŠOVĚ – KULTURNÍ UDÁLOST SEZÓNY V REGIONU

Vrcholné operní nebo oratorní produkce s mezinárodním obsazením bývají téměř vždy výsadou operních domů v metropolích. Czech Ensemble Baroque s dirigentem Romanem Válkem opět ve svém koncertním cyklu Bacha na Mozarta! bourá vžité konvence. Nejen, že ve vlastní produkci uskuteční legendární oratorium Saul se sólistou Metropolitní opery Adamem Plachetkou v hlavní roli, ale přináší tento exkluzivní hudební zážitek také do Holešova.
Slavné oratorium Georga Friedricha Händela Saul zaznělo poprvé v Královském divadle v Londýně v roce 1739. V hlavní roli krále Saula představí Czech Ensemble Baroque sólistu Metropolitní opery New York Adama Plachetku, špičkového tenoristu Krystiana Adama nebo polského kontratenoristu Piotra Olecha. Vedle těchto hvězd operního nebe však na pódiu stanou také mladí a perspektivní domácí umělci. Domácí v přesném smyslu slova, neboť v roli Michal na sebe výrazně upozornila sopranistka Kristýna Vylíčilová pocházející z Bystřice pod Hostýnem a v roli velekněze zazářil Tadeáš Hoza.


Další koncerty v Kroměříži
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Händel: Saul- Holešov -Zámek Holešov, nám. F. X. Richtra 190, Holešov