Úvod  -> Sportovní akce v Jihomoravském kraji  ->  Sportovní akce v Brně

Grand Prix České Republiky MotoGP 2019- Brno

Akce již proběhla

02.08.2019-04.08.2019

Akce již proběhla

Automotodrom, Masarykův okruh, Brno


Aktuální Sportovní akce v Brně


Čt

Hrad Špilberk (okres Brno - město)

Již třetí letošní Noční běh pro Světlušku hostí jihomoravská metropole Brno. Ve čtvrtek 4. dubna opět ve 21 hod. odstartují běžci na Špilberku. Motto letošní kampaně “A jak to vidí&s...více

Ne

Winning Group Arena (hala Rondo) Brno (okres Brno - město)


350,-

Rozhodující bitva o mistrovství světa je tu Blíží se zápas o všechno. Mužská reprezentace vyzve v rozhodující odvetě baráže o mistrovství světa na domácí půdě Rumunsko. Emoce vyvrchol&iac...více



Popis kulturní akce Grand Prix České Republiky MotoGP 2019- Brno

Nadcházející ročník Velké ceny České republikyGrand Prix se bude konat tradičně v srpnu o víkendu 2.– 4. srpna 2019 a jejím organizátorem bude i letos Spolek pro GP ČR.

Tato akce motoristického sportu na Masarykově okruhu každoročně přiláká do Brna čtvrt milionu fanoušků z celého světa. Nejprestižnější motocyklový šampionát na světě se na Masarykově okruhu jezdí od roku 1965, nepřetržitě pak od roku 1993.

Informace o vstupenkách:

Pouze v prodejní síti smsticket si můžete pohodlně a on-line zakoupit originální, tištěné vstupenky, které Vám zašleme poštou na Vaši adresu až domů (v ceně vstupenky je započteno balné a poplatek za doručení). Tuto možnost oceníte, pokud chcete někomu vstupenku dát jako dárek!

Třídenní vstupenky SILVER

Vstupenka SILVER vás opravňuje ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, mezi kterými můžete volně procházet.

Vstupenka SILVER platí pouze na vnějším okruhu kolem závodní dráhy. Její držitelé nemohou procházet tunely START a SCHWANTZ a nemají přístup do shopping zóny u hlavního vstupu na Masarykův okruh.

Držitelé vstupenky SILVER nemohou parkovat na parkovišti P-S Střelnice.

Třídenní vstupenka GOLD

Platí na všechny přírodní tribuny B, C, D, E, F, G. Držitelé vstupenky GOLD mohou procházet oběma podchody, mají přístup na vnější i vnitřní přírodní tribuny a do nákupní zóny u hlavní brány.

Parkoviště pro automobily je umístěno nad obcí Žebětín, podél cesty k hlavnímu vchodu (VN) a nad obcí Ostrovačice.

Doporučený vstup: Hlavní brána nebo vstup pod mostem. 


Další sportovní akce v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Grand Prix České Republiky MotoGP 2019- Brno -Automotodrom, Masarykův okruh, Brno