Úvod  -> Výstavy v Olomouckém kraji  ->  Výstavy v Olomouci

Flora Olomouc 2020 - Hortikomplex

čtvrtek - neděle

01.10.2020-4.10.2020

09:00

Olomouc

Cena:ONLINE 120 Kč / NA MÍSTĚ 160 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Flora Olomouc 2020 - Hortikomplex -Olomouc

Popis kulturní akce Flora Olomouc 2020 - Hortikomplex

Tradiční podzimní přehlídka ovoce a zeleniny letos opět láká na ukázku těch nejlepších českých výpěstků. Flora Olomouc - Hortikomplex, festival Olima a podzimní Zahradnické trhy se uskuteční 1. – 4. října 2020 na Výstavišti Flora Olomouc.

Hlavní expozice ZDRAVÁ ROSTLINA se zaměří nejen na krásu rostlin a plodů na pohled, ale zejména na vnitřní složení a zdraví prospěšné látky uvnitř.

Festival gastronomie a nápojů Olima již neodmyslitelnou součástí podzimní výstavy Hortikomplex. Čeká vás celá řada tradičních i netradičních pochoutek. Lákavým programem budou jistě soutěže mladých kuchařů a cukrářů Gastro Olomouc – Olima Cup 2020. Mezi hodnotiteli budou i slavné kuchařské osobnosti, které se posléze samy předvedou v kuchařské show. Porotce televizního pořadu Peče celé Česko Josef Maršálek, Jan Horký, Pavlína Berzsiová, držitelka zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové, Václav Šmerda, který vařil pro české prezidenty Václava Havla a Václava Klause

Nebude chybět ani vyhlášení Grand Prix ovocných destilátů Flora Košt a soutěže amatérů i profesionálů ve vaření marmelád Flora Džem. Rozhodně se milovníci dobrého jídla a pití mají na co těšit.

Těšte se na floristickou soutěž Pohár podzimní Flory, kde můžete díky originálním floristickým výtvorům načerpat inspiraci pro svou podzimní výzdobu. Projekt Rozkvetlé památky zase oživí a okrášlí vybrané olomoucké pamětihodnosti květinovou výzdobou. A pro všechny pěstitele, chalupáře či zahrádkáře budou připraveny tradiční podzimní Zahradnické trhy.


Další výstavy v Olomouci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

expo@flora-ol.cz
https://www.flora-ol.cz/akce/flora-olomouc-2020-3

Flora Olomouc 2020 - Hortikomplex -Olomouc
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)