Úvod  -> Film v Praze  ->  Film v Praze

Filmové hity v lednu na Dlabačově

Akce již proběhla

16.1. - 28.1.2018

Akce již proběhla


Aktuální Film v Praze


Po

Obecní Dům, nám. Republiky 1090, Praha (okres Praha)


99 Kč

Pop in Symphony: The Epic Symphonic ShowBohemian Symphony Orchestra Prague představí to nejlepší z popové hudby ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 22. dubna 2024 ve 20:00.Se svým programem Pop in Symphony míří na pódium nejprestižnějšího koncertního sálu v Čechách renomovan...více

Út

Velký Mlýn, U Českých loděnic 40/6, Praha (okres Praha)


250 Kč

Přijďte se zanořit do Saharské pouště a nechat se dotknout autentickými příběhy tří odvážných poutníků na cestě ke své hluboké pravdě a ke své duši. Po filmu bude následovat diskuze s průvod...více

Po

Obecní Dům, nám. Republiky 1090, Praha (okres Praha)


99 Kč

The Gaming Music Live Vol. 2Bohemian Symphony Orchestra Prague představí ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 10.6.2024 pokračování úspěšného projektu The Gaming Music Live. To nejlepší z hudby videoher bude provázet unikátní video projekce a světelná choreografie.Se svým prog...více



Popis akce Filmové hity v lednu na Dlabačově

V lednu zařadilo kino Dlabačov do svého programu filmové hity s hvězdným obsazením a také záznam baletního představení. Máte proto jedinečnou příležitost zajít si na svoji vybranou filmovou novinku do klasického kina s příjemnou atmosférou, ke které přispívá i tamní dlabačovská kavárna.

Zmenšování

16.1. a 17.1. přichází do kin Matt Damon v originální komedii, kdy se se svojí ženou rozhodne dobrovolně absolvovat proces zmenšení na konečných 10 cm. Vidina zbohatnutí, bezdětný život čtyřicátníka, nudná práce a neútulný byt pomohou ke snadnému rozhodnutí. Norští vědci přišli s novinkou, jak vyřešit přelidňování planety, a to pomocí celulární miniaturizace! Malí lidé málo snědí a zaberou méně místa. „Je to hořkosladké dobrodružné sci-fi o obyčejném člověku, který dostane druhou šanci prožít smysluplný život a naštěstí ji chytne za pačesy,“ říká Kristina Charvátová z kina Dlabačov.

Cena: 120 Kč

(135 min, s českými titulky, od 12 let)

 

Tři billboardy kousek za Ebbingem

Další novinkou s hvězdným obsazením: Frances McDormand a Woody Harrelson je komediální drama Tři billboardy kousek za Ebbingem, který uvede kino Dlabačov 18., 19., 31.1. Snímek pojednává o matce, které zavraždili dceru a po bezvýsledném vyšetřování se rozhodne vylepit u vjezdu do města tři kontroverzní billboardy. Tím začíná bitva mezi matkou (Frances McDormand) a zástupci zákona. „Oscarový režisér Martin McDonagh tento smutný příběh natočil jako černou komedii,“ uvádí Kristina Charvátová z Dlabačova. Film Tři billboardy kousek za Ebbingem již získal ocenění na festivalech v Benátkách, Torontu a Zlaté Glóby v Los Angeles a je považován za jednoho z adeptů na blížící se Oscary.

 

Cena: 120 Kč

(115 min, s českými titulky, od 15 let)

 

PROSTOR - Mikhail Baryshnikov (záznam baletního vystoupení)

Nedělní podvečer 28.1. si můžete zpříjemnit v kině Dlabačov záznamem baletního představení. Tento baletní duet na plátně českých kin uvádí Dlabačov u příležitosti 70. narozenin legendárního mistra baletu Mikhaila Baryshnikova, který zatančí s Anou Lagunou. Tento 30 min zážitek vám přináší režisér Jonas Akerlund (režisér klipů U2, Madonna, Lady Gaga, Metallica, Rammstein, Rolling Stones, Coldplay) a uznávaný švédský choreograf Matts Ek, který vytvořil tento duet jim na míru.

Cena: 120 Kč (30 min)

 

Kde?

Kino Dlabačov sídlí vedle hotelu Orea Pyramida, ulice Bělohorská 24. Dostupné tramvají č. 22, 23, 25 a 97/ Bus 143 a 194 (zastávka Malovanka) nebo autobusem 149 (zastávka Pod Královkou).


Další film v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI