Úvod  -> Volný čas

English s Marcelou- Nové Hrady

Akce již proběhla

19.01.2019-28.02.2019

Akce již proběhla

Skype nebo Nové Hrady, Zahradní čtvrť 263, Nové Hrady


Aktuální Volný čas


Út

Kulturní dům, Hlavní 1080/111, Svatobořice-Mistřín ()


150 Kč

Z KRAJE DO KRAJE folklorní tanečně-hudební pořad profesionální části souboru sestavený pro rok 2024 Pořad Z kraje do kraje je dynamickou mozaikou tanečních a hudebních čísel představujících lidovou kulturu ...více

Areál Vinařství Chateu Valtice Valtice ()


260,-

Přijďte ochutnat fantastickou čokoládu! Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.Pátek: 14:00 - 18:00 Sobota: 10:00 - 18:00 Neděle: 10:00 - 17:00Děti...více



Popis akce English s Marcelou- Nové Hrady

VZDĚLÁVACÍ dárek pro každého!

Zakoupený poukaz má obdarovaný možnost využít tím, že přijde na hodinu do kurzu nebo využije konverzaci s Marcelou po Skypu. Ať už uplatníte u malých dětí, větších dětí, puberťáků či dospěláků, Marcela má zábavnou a efektivní metodu pro každého.

V případě dárku pro Vašeho bossa/šéfa, přijedu i do firmy na ukázkovou hodinu firemního kurzu.

Dárkový poukaz je určitým způsobem vstupenka jak prožít učení zábavně, inovativně a inspirativně. Takové jsou fyzické hodiny angličtiny s Marcelou.

Nepoužívám překladovou formu, vše v angličtině. Máme ruce, nohy, internet a v případě nouze si pomůžeme. Marcela si přeje, abyste byli všichni úspěšní a proto Vám pomáhá, abyste se naučili anglicky dobře. 

Prodej právě začíná!!!! Go for it!!!!

O Marcele a nabízených kurzech více na: www.marcelakotrcova.com

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

English s Marcelou- Nové Hrady -Skype nebo Nové Hrady, Zahradní čtvrť 263, Nové Hrady