Úvod  -> Festivaly v Ústeckém kraji  ->  Festivaly v Děčíně

Eastern Tunes 2019 - Festival asijské hudby a kultury proti xenofobii

sobota - sobota

6.7.2019-6.7.2019

12:00

Mikulášovice/Velký Šenov

Cena:150 Kč

Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Eastern Tunes 2019 - Festival asijské hudby a kultury proti xenofobii

Festival Eastern Tunes pořádáme 6.7. na okraji Českého Švýcarska - na louce v Mikulášovicích/ Velkém Šenově! Pozvali jsme umělce prezentující současnou autentickou tvorbu Asie, nabízíme ochutnávku asijských a místních specialit, seznámení se s některými zvyky i zábavný program pro děti.

Festival umožní návštěvníkům již počtvrté nahlédnout skrze pestrou nabídku uměleckých vystoupení do asijské kultury, každodenního života i politické situace zemí Asie. Hudebního programu se zúčastní skupiny asijských hudebníků přímo z regionu Asie a Blízkého východu nebo sídlící na území Evropy, prezentující tradiční i soudobou produkci. Tento rok jsme pozvali mj. alternativně-rockové kapely z Malajsie a z Uzbekistánu, kvintet mísící flamenco s prvky tradiční perské hudby, avantgardní jazzmany z Izraele, folkovou zpěvačku z Tuniska, ujgurskou tanečnici či umělce bojujícího s japonskými meči.

Díky přátelské atmosféře akci již od prvního ročníku navštěvují celé rodiny s dětmi, dětský program se tak stává důležitou součástí celého festivalu. Letos pro děti chystáme divadlo s asijskou pohádkou, zábavné hry na louce, vystoupení bojovníka s asijskými meči či žongléra, tvořivé dílny a „naučnou stezku“ o zemích původu asijských vystupujících. 


Další festivaly v Děčíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

michaela.stoklasova@post.cz
http://www.thonmi.eu

Eastern Tunes 2019 - Festival asijské hudby a kultury proti xenofobii -Mikulášovice/Velký Šenov
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)