Úvod  -> Divadlo v Jihomoravském kraji  ->  Divadlo v Břeclavi

DÍVČÍ VÁLKA/František Ringo Čech/- Velké Pavlovice

Akce již proběhla

23.08.2019

Akce již proběhla

Areál firmy Vinium Velké Pavlovice


Aktuální Divadlo v Břeclavi


Čt

Kulturní dům DELTA, 17. listopadu 2964/1, Břeclav (okres Břeclav)


690 Kč

Pikantní komedie o nelehkém životě zadaných heterosexuálních mužů plná groteskních scén, které vyústí ve velmi překvapivý a nečekaný závěr. Jak získat prosperující řetězec pizzerií a zajistit si skvělou budoucnost!? Stačí tak málo - ...více

St

KD Delta Břeclav (okres Břeclav)


574,-

Nadstandardní odpočinek do nestandardní doby. To je improvizační show Partička s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Michalem Novotným, Jakubem Kohákem a Luďkem Staňkem.Vozíčkáři a vozíčkářky mají vstup zdarma a sedí v uličce bez nároku na místo (prokáží se průkazem Z...více



Popis kulturní akce DÍVČÍ VÁLKA/František Ringo Čech/- Velké Pavlovice

V pátek 23.8.2019 v 19:00 se bude ve Velkých Pavlovicích v areálu VINIUM, a.s. konat velká premiéra! Chystá se sem totiž divadelní soubor Františka Ringo Čecha se svou nejlepší divadelní komedií všech dob DÍVČÍ VÁLKA.

Dívčí válka je nejoblíbenější divadelní komedie všech dob. Vždyť za poslední více než dvě desítky let ji shlédlo přes 500 tisíc diváků. K nesmírné popularitě této hry přispívá nejen nadčasové téma hry (věčné spory mezi muži a ženami), které autor zpracoval s humorem sobě vlastním, ale i hvězdné herecké obsazení. Divadlo, které zajíždí za svými diváky do všech koutů republiky, rozesmává své diváky nejen mistrnou satirou, ale i skvělým konverzačním humorem.

Soubor vystupuje v tomto hvězdném obsazení:
Soubor vystupuje v tomto hvězdném obsazení: Sám autor František Ringo Čech se představí v roli vladyky Ctirada, v roli knížete Přemysla vystoupí Milan David, imitátor Petr Martinák ztvární Vojena a zároveň Častavu. V roli božského pěvce Lumíra uvidíte skvělého Petra Jablonského nebo Martina Sochora. Romana Skamene nebo Felixe Slováčka uvidíte jako vladyku Bivoje. Fenomenální Uršula Kluková se zhostí role panny Vlasty, Martha Olšrová vystoupí jako manželka Bivoje - Kazi a Lucie Chlumská nebo Zuska Velichová jako ctnostná panna Šárka. Autor a ředitel Čechova Prozatímně Osvobozeného Divadla F. R. Čech si vyhrazuje právo uvádět na scénu nové objevy a talenty - budoucí hvězdy domácí i světové umělecké scény.

Na toto jedinečné představení, a zároveň velkopavlovickou premiéru, se můžete těšit v pátek 23.8.2019 od 19:00 hod v areálu VINIUM, a.s. ve Velkých Pavlovicích.
Další divadelní představení v Břeclavi
ULOŽIT SI TUTO AKCI

DÍVČÍ VÁLKA/František Ringo Čech/- Velké Pavlovice -Areál firmy Vinium Velké Pavlovice