Úvod  -> Volný čas v Praze  ->  Volný čas v Praze

Den otců v Hard Rock Cafe

neděle

16. 06. 2019

11:30

Praha 1

Cena:zdarma

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Den otců v Hard Rock Cafe -Praha 1

Popis akce Den otců v Hard Rock Cafe

Nedávno proběhl Den matek a další rodinný svátek doplní Den otců. Ten v letošním roce připadá na neděli 16. června. Tento svátek je báječnou příležitostí, při které můžeme ocenit důležitou otcovskou roli v životě každého z nás. A kde jinde oslavit tento chlapský den než v místě s opravdovou rockovou atmosférou a poctivým americkým jídlem? Hard Rock Cafe Praha Vás zve na oslavu Dne otců!

 Legendární podnik Hard Rock Cafe, který nedávno oslavil deset let v Praze, je vyhlášený díky své autentické atmosféře, kterou dotváří sbírka předmětů těch největších hudebních legend. V Praze tak hosté mohou vidět například kostýmy Madonny, Prince či AC/DC a také hudební artefakty od několika českých hudebních hvězd. Při poslechu hudebních hitů z dob minulých i současných si pak pochutnají na pravé americké kuchyni, která je známá svou vydatností, vyladěnými chutěmi a poctivými porcemi. Pro oslavu Dne otců je tak Hard Rock Cafe Praha tím pravým místem tvořeným kombinací pravého rockového prostředí, skvělé zábavy a vynikající kuchyně. Tátové si mohou vybrat např. šťavnaté steaky, vynikající žebra, lahodné burgery nebo nějakou z dalších specialit americké kuchyně. Na své si přijdou i ostatní členové rodiny. V nabídce najdete také vegetariánské pokrmy, dezerty nebo speciální jídla pro děti.

Letos si navíc v Hard Rock Cafe Praha pro návštěvníky připravili speciální nabídku. Když číšníkovi ukážete facebookový post události Dne otců z facebookové stránky Hard Rock Cafe Praha a koupíte si jakýkoliv Legendary burger z menu, dostanetejeden točený Staropramen (0,5L) zdarma!Nabídka platí 16. června 2019 během otevírací doby.


Další akce pro volný čas v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

http://

Den otců v Hard Rock Cafe  -Praha 1
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)