Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Moravskoslezském kraji  ->  Kulturní akce pro děti v Ostravě

Cyklosvětluška aneb Světýlka naděje pro Karolínku- Ostrava

Akce již proběhla

05.09.2020

Akce již proběhla

Akord, Ostrava-Zábřeh, náměstí SNP 1, Ostrava


Aktuální Kulturní akce pro děti v Ostravě


So

Akord, Ostrava-Zábřeh, náměstí SNP 1, Ostrava (okres Ostrava)


200 Kč

Oblíbená tlapková párty míří k Vám! Dětská diskotéka plná tance, bublinek a pohádkových kamarádů! Tento den bude patřit všem dětem❤ Čeká Vás taneční program, hudba z...více

So

Výstaviště Černá Louka, Černá louka 3235, Ostrava (okres Ostrava)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Ostravy! ❤️ KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to,...více



Popis kulturní akce Cyklosvětluška aneb Světýlka naděje pro Karolínku- Ostrava

Cyklosvětluška je charitativní večerní jízda na kolech, která pomáhá od roku 2016. Akce je určena pro celou rodinu. Mohou se jí zúčastnit i ti nejmenší např. na svých odrážedlech či koloběžkách. Stačí se zaregistrovat, přijet a společnou jízdou na osvětlených kolech rozsvítit Bělský les. Každý rok jsou připraveny dva okruhy - maxi (30minutový) a mini (10minutový).

Pátý ročník charitativní jízdy letos podpoří 12letou Karolínku Dejovou z Kopřivnice, která je odmala upoutána na invalidní vozík.


Ve čtyřech letech jí byla diagnostikována svalová dystrofie a hypotonie. Svaly proto nefungují, jak mají, a přetváří se na vazivo. Přes svůj handicap však zkouší dělat to, co zdravé děti. Hraje na flétnu, klávesy, zpívá ve školním sboru, maluje a hlavně tancuje.


Peníze, které budou vybrány prostřednictvím registrace, budou využity na intenzivní rehabilitační pobyt v lázních, kam Kája každý rok jezdí. Zároveň poslouží jako příspěvek na nový a větší invalidní vozík.


Další kulturní akce pro děti v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Cyklosvětluška aneb Světýlka naděje pro Karolínku- Ostrava -Akord, Ostrava-Zábřeh, náměstí SNP 1, Ostrava