Úvod  -> Volný čas v Jihomoravském kraji  ->  Volný čas ve Znojmě

Cuvée weekend - zážitkově pohybový víkend Znojmo - Hnanice

Akce již proběhla

02.10.2020-04.10.2020

Akce již proběhla

Hotel Happy Star, Znojemská 111, Hnanice


Aktuální Volný čas ve Znojmě


So

Sklepní ulička, Sklepní, Hnanice (okres Znojmo)


300 Kč

Sklenička, mapka a jde se degustovat ???? Vstupné v předprodeji je 300,- Kč a na místě 350,- Kč a obsahuje skleničku, dva poukazy na nákup lahví vína(2x 100,- Kč), mapku otevřených sklepů, pásku. Samozřejmostí je degustace v&ia...více

Dům umění, Znojmo, Masarykovo náměstí (okres Znojmo)


250

  NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE  A RŮŽOVÝCH VÍN  V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC ZNOJMO.     Tradičně v atriu Domu umění   M...více

Út

Klub Harvart, Václavské nám. 132/6, Znojmo (okres Znojmo)


200 Kč

Beseda s populární herečkou.

So

Sklepní ulička, Sklepní, Hnanice (okres Znojmo)


300 Kč

Sklenička a jde se nasát večerní atmosféra nově zrekonstruované a osvětlené sklepní uličky a hlavně degustovat vína Hnanických vinařů.  Každý návštěvník akce Hnanické otevřené sklep...více

So

Loucký klášter Znojmo (okres Znojmo)


549

  Loucký klášter Znojmo - POZOR - VSTUP Z ULICE KLÁŠTERNÍ - AKCE SE KONÁ V NOVĚ ZREKONSTRUOVANÝCH SÁLECH. Přijďte ochutnat nejlepší česká a moravská vína! Přidejte se k n&aacu...více



Popis akce Cuvée weekend - zážitkově pohybový víkend Znojmo - Hnanice

 

ZÁŽITKOVĚ POHYBOVÉ CUVÉE na Jižní Moravě v hvězdném hotelu HAPPY STAR**** v Hnanicích
s Lenkou Fasnerovou, Jankem Vajčnerem a s VÁMI !

AKTIVNĚ-ZDRAVĚ-HRAVĚ:

FIT PAIN FREE
- je jednoduché cvičení, při kterém pochopíte, jak skutečně funguje Vaše tělo. Lektor Vás naučí vědomě a precizně používat každý sval a tak Vám rychle uleví od bolestí a napraví Vaše špatné pohybové návyky.
Je to metoda izolovaného cvičení, která se zaměřuje na jednotlivé svaly tak, aby každý z nich pracoval správně. Pokud je totiž každý sval správně posílen a protažen, nezatěžuje ostatní svaly ani klouby a nic nás nebolí. Osvědčená, jednoduchá a velmi šetrná metoda cvičení podle amerického lékaře P. Egoscue, který je světovou jedničkou v oblasti „nelékařské“ úlevy od bolesti. Tato metoda cvičení má míru úspěšnosti 94% a pomohla už tisícům jednotlivců zjistit, jak funguje jejich pohybový systém, aktivně se zapojit do cvičení a samoléčebného procesu a osvobodit se tak od chronické bolesti.
Co Vám cvičení Fit Pain Free přinese?
řešení individuálních bolestí zad, ramen, kyčlí, kotníků apod.
cvičení do kanceláře - komfortní, účinné, jednoduché cvičení, které zvládne každý
skvělý core training pro sportovce
vytvoření funkčního svalového základu dětí a mládeže
ideální preventivní cvičení proti bolestem zad, kyčlí apod.

MODERN NORDIC WALKING
- nejzdravější forma nordic walking(při splnění několika podmínek a zásad), NOVINKA V ČR. Koncept, který vychází z nejnovějších vědeckých poznatků v oblasti tělovědy, jako např. fyzioterapie, rehabilitace a biomechaniky chůze, interního lékařství, funkční anatomie, atd.
Principem je zvládnutí a osvojení si přirozené vzpřímené chůze, v aktivním postoji. Při správném a technicky zvládnutém využití a zapojení nordic walking holí, dochází k ideální a efektivní aktivizaci maxima svalů, tím je vhodnou tréninkovou metodou celého pohybového aparátu. Hlavním principem techniky moderního nordic walkingu je, že se téměř shoduje s běžnou, vzpřímenou chůzí bez holí. Hole při chůzi podporují vzpřímené držení těla a ideálně zapojují a zároveň nepřetěžují svaly a pohybový aparát horní a dolní poloviny těla. Modern nordic walking je komplexní, ozdravně pohybová aktivita, vhodná pro fázi zotavení(recovery) a prevenci - napříč mnoha diagnozami, tak pro zdravou kondici i řízenou rekondici. Tuto techniku chůze nelze vykonávat ve verzi výkonnostního nordic walking!! Jsme garanty vzdělávání a rozvoje pro Českou republiku.

KOLOBĚŽKY - Jak a Proč na koloběžku pro zdraví, prevenci, rehabilitaci, kondici, rekreaci a zážitek. Jízda na moravské koloběžce KOSTKA, tak jak ji neznáte :)
+
- 4**** ubytování ve DVOULŮŽKOVÝCH pokojích, POLOPENZE, neomezený VSTUP DO WELLNESS centra, řízená OCHUTNÁVKA VÍN Znovínu Znojmo, a.s. s degustačním soustem, LUKRATIVNÍ termín ve vinařově roku(vinobraní, burčák), moravské tradice, unikátní příroda NÁRODNÍHO PARKU PODYJÍ a mnoho dalšího. Čekají Vás přímo "snové" zážitky, úsměvy, přátelství a moravská pohostinnost :)

Cena: 3 950,- Kč - zahrnuje vše uvedené + mnohá další překvapení
Přihlášení: do 20. 6. (omezená kapacita)
Lenka - centrumpohybuol@gmail.com, dotazy: 774 004 641
Janek - info@aktivitymorava.cz, dotazy: 721 649 772
(po přihlášení Vás budeme kontaktovat s úvodními informacemi)
více o pořadatelích:
Janek: www.AKTIVITYMORAVA.cz
Lenka: www.CENTRUMPOHYBUOL.cz
Hvězdný hotel: www.HOTELHAPPYSTAR.cz
Cuvée partneři:
www.znovin.cz + www.pondy.cz + www.snwa.sk + www.kostkakolobezky.cz + www.fitpainfree.com


Další akce pro volný čas ve Znojmě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

info@aktivitymorava.cz
https://www.aktivitymorava.cz

Cuvée weekend - zážitkově pohybový víkend Znojmo - Hnanice -Hotel Happy Star, Znojemská 111, Hnanice