Úvod  -> Festivaly v Plzeňském kraji  ->  Festivaly v Domažlicích

CHODROCKFEST 2019- festival Domažlice- Olympic, Jelen, Walda gang, Trautenberk, Arakain

Akce již proběhla

09.08.2019-10.08.2019

Akce již proběhla

Areál TJ Start Domažlice


Aktuální Festivaly v Domažlicích




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce CHODROCKFEST 2019- festival Domažlice- Olympic, Jelen, Walda gang, Trautenberk, Arakain

Účinkující 2019

Účinkující na Chodrockfestu 2019 zveřejňujeme postupně. Během následujících měsíců tak stejně jako v předchozích letech představíme postupně zhruba dvacítku kapel, které se představí v Domažlicích v roce 2019. Sledujte web a náš festivalový Faccebook! 

 

 

Olympic (www.bestia.cz/olympic)

Česká rocková legenda, kapely Olympic na čele s Petrem Jandou. Olympic je součástí naší scény již přes 50 let a stále nás baví svými nesmrtelnými hity jako Dej mi víc své lásky, Želva, Snad jsem to zavinil já, Slzy tvý mámy nebo Jasná zpráva. Olympic čeká v rámci domažlického Chodrockfestu premiéra!

 

Jelen (www.jelenmusic.cz)

V kapele Jelen se sešli muzikanti z Přibyslavi a Prahy, kterým učarovala muzika od Lumineers nebo Of Monsters and Men. Za pomoci akustických nástrojů, s minimální postprodukcí a sázkou na syrovost a autenticitu se snaží jít ke kořenům populární hudby. V hudebním etheru v současnosti zní především jejich hit Magdaléna nebo Co bylo dál?, na kterém se podílela i Jana Kirschner.

 

Walda gang (www.waldagang.cz)

Walda gang nemůže na Chodrcokfestu chybět. Chystá velkolepá show plná celebrit, zpěvu a pyrotechniky! Tenhle rockový cirkus plný nestárnoucích hitů Waldemara Matušky si nesmíte nechat ujít!

 

Trautenberk (www.bandzone.cz/trautenberk)

Klatovská těžkotonážní tanzmetalová formace z Trautenberka dorazí opět do Domažlic na Chodrockfest. Těšit se můžeme na jejich pořádnou nálož - Anče a Hajnej to zase rozjedou !

 

Arakain (www.arakain.eu)

Arakain je česká metalová kapela, která byla založena v roce 1982 z bývalých členů kapely Apad, jejímž zpěvákem byl Aleš Brichta. Ten se stal frontmanem kapely Arakain a byl jím až do roku 2002. Po jeho odchodu z kapely jej nahradil Petr Kolář a nakonec od roku 2005 pak Jan Toužimský, který je frontmanem až doposud.

 



Chodrockfest

Přijeďte si užít devátý ročník hudebního open-air festivalu konaného v průběhu domažlických Chodských slavností. Festival se odehrává v terasovitém, převážně písčitém prostředí jezdeckého areálu, a to na dvou scénách. Získal tak nálepku "plážový".

Letos do Domažlic přijedou třeba Olympic, Jelen, Harlej, Traktor, Trautenberk, Arakain, Alkehol a Krucipüsk. Pro návštěvníky je k dispozici plný festivalový servis, včetně parkoviště, stanového městečka a doprovodného programu.
Další festivaly v Domažlicích

Další koncerty Arakain
Oficiální web Arakain: http://arakain.eu


Další koncerty Jelen
Oficiální web Jelen: https://www.jelenmusic.cz/


Další koncerty Trautenberk
Oficiální web Trautenberk: https://www.trautenberktanzmetal.cz/


Další koncerty Walda Gang
Oficiální web Walda Gang: https://waldagang.cz/


Další koncerty Olympic
Oficiální web Olympic: https://www.bestia.cz/olympic/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

CHODROCKFEST 2019- festival Domažlice- Olympic, Jelen, Walda gang, Trautenberk, Arakain -Areál TJ Start Domažlice

Arakain


Jelen


Trautenberk


Walda Gang


Olympic