Úvod  -> Festivaly v Jihočeském kraji  ->  Festivaly v Českém Krumlově

ČESKÉ HRADY.CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Rožmberk nad Vltavou

Akce již proběhla

02.08.2019-03.08.2019

Akce již proběhla

Rožmberk nad Vltavou Rožmberk nad Vltavou


Aktuální Festivaly v Českém Krumlově


Rožmberk nad Vltavou Rožmberk nad Vltavou (okres Český Krumlov)


2300,-

19. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu pod hradem Rožmberk. Vstupenky pro děti, seniory 65+, majitele průkazu ZTP/P a doprovod lze koupit pouze na pokladnách festivalu v den konání akce. Dítě do 1 m výšky m&...více

So

Rožmberk nad Vltavou Rožmberk nad Vltavou (okres Český Krumlov)


2500,-

19. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu pod hradem Rožmberk- sobota Vstupenky pro děti, seniory 65+, majitele průkazu ZTP/P a doprovod lze koupit pouze na pokladnách festivalu v den konání akce. Dítě do 1 m výš...více



Popis kulturní akce ČESKÉ HRADY.CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- Rožmberk nad Vltavou

15. ročník festivalu ČESKÉ HRADY.CZ se uskuteční v areálu pod hradem Rožmberk.

Na základě pozitivních ohlasů pro vás i v roce 2019 v rámci letní hradní festivalové šňůry otevřeme mobilní festivalové VIP Hradní kempy ve všech místech konání festivalu Hrady CZ. VIP Hradní kemp nabídne maximální možný komfort na úrovni klasických moderních kempů a ocení ho především ti návštěvníci, kteří za rozumný poplatek požadují nadstandardní festivalové ubytovací služby.
VIP Hradní kemp má plánovanou kapacitu zhruba 1400 návštěvníků resp. 700 stanů (stany si návštěvníci staví vlastní). Půjde o bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití mobilních telefonů, nákupem potravin a nápojů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a WC s pravidelným úklidovým servisem.
VIP Hradní kemp má limitovanou kapacitu a proto funguje na principu "kdo dřív přijde, ten dřív bydlí". Doporučujeme proto koupit si vstupenku v předprodeji. Budete tak na festival přijíždět s jistotou zajištěného ubytování a také s úsporou v podobě levnější vstupenky do VIP Hradního kempu (případně i na celý festival).
Další festivaly v Českém Krumlově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

ČESKÉ HRADY.CZ/LETNÍ KULTURNÍ FESTIVAL/- 
Rožmberk nad Vltavou
 -Rožmberk nad Vltavou
 
Rožmberk nad Vltavou