Úvod  -> Divadlo ve Zlínském kraji  ->  Divadlo v Uherském Hradišti

Caveman Slovácké léto 2020- Uherské Hradiště

Akce již proběhla

06.07.2020

Akce již proběhla

Kolejní nádvoří, Masarykovo náměstí 21, Uherské Hradiště


Aktuální Divadlo v Uherském Hradišti


Út

KD Uherský Brod Uherský Brod (okres Uherské Hradiště)


574,-

Nadstandardní odpočinek do nestandardní doby. To je improvizační show Partička s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Michalem Novotným, Jakubem Kohákem a Luďkem Staňkem.Vozíčkáři a vozíčkářky mají vstup zdarma a sedí v uličce bez nároku na místo (prokáží se průkazem Z...více

So

Kolejní nádvoří, Masarykovo náměstí 21, Uherské Hradiště (okres Uherské Hradiště)


150 Kč

Ochotnický divadelní soubor Sokol Staré Město uvádí divadelní hru My na to máme!Příběh je zasazen do malé obce, kde jsou hlavním tématem starostovy kulaté narozeniny. „Tato událost nenechá nikoho klidným a každý se chce podílet na oslavách těchto narozenin. Z&...více



Popis kulturní akce Caveman Slovácké léto 2020- Uherské Hradiště

Máte chuť se rozesmát až k slzám? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.
 

Caveman
Jeskynní muž Roba Beckera

O představení a o autorovi:
"Obhajoba jeskynního muže", kterou napsal a na jevišti sám uvádí Rob Becker, představuje humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami a o tom, jak tyto rozdíly vyvolávají často nedorozumění. Představení pro jednoho herce zaplňuje do posledního místa hlediště mnoha divadel v USA i v Kanadě.

"Obhajoba jeskynního muže" byla poprvé uvedena na Broadwayi v divadle Helen Hayes 26. března 1995 a po svém 399. uvedení 17. července 1996 se dočkala zápisu do divadelních kronik, když překonala hry "Search For Intelligent Life in the Universe" (Hledání inteligentního života ve vesmíru) Lily Tomlinové a "The World According to Me" (Svět podle mě) Jackie Masonové. Tehdy se "Obhajoba jeskynního muže" stala nejdéle hraným představením jednoho herce v historii Broadwaye.


Další divadelní představení v Uherském Hradišti
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Caveman Slovácké léto 2020- Uherské Hradiště -Kolejní nádvoří, Masarykovo náměstí 21, Uherské Hradiště