Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Břeclavi

Burčákové slavnosti 2019

čtvrtek - sobota

3.10.2019-5.10.2019

16:00

Hustopeče

Cena:300 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Burčákové slavnosti 2019 -Hustopeče

Popis kulturní akce Burčákové slavnosti 2019

Městem při slavnostech prochází ostře sledovaný historický průvod, který vedou zástupci řemeslných cechů, vinaři a členové horenské rady. Účastní se i purkmistr. Společně s burčákovou policií, mají totiž významný úkol. Dohlíží na řádné rozlévání burčáku i na jeho kvalitu a můžou po vás chtít „legitimatci“ v podobě burčákového pasu se záznamy navštívených mázhausů.

Víte, co jsou to horenská rada, burčáková policie, pozemní vojsko či Burčáková unie? Jakou hodnotu má platidlo zvané Búro? Už jste viděli obří kvasinku vinnou? Odpovědi najdete na Burčákových slavnostech v Hustopečích.

Součástí Burčákových slavností je i doprovodný program, těšit se můžete například na zpěvačku Terezu Maškovou, či kapely Slza a Olympic.

Letos se v rámci Burčákových slavností můžete těšit i na Národní soutěž vín Velkopavlovické podoblasti. Všechna přihlášená vína budou připravena k ochutnání v sobotu 5.10.2019 od 10.00 do 20.00 hodin ve Společenském domě v Hustopečích. O hudební doprovod se postará cimbálová muzika Lašár. Vstup zdarma, degustace formou placených bločků.


Další festivaly v Břeclavi
ULOŽIT SI TUTO AKCI

tic@hustopece.cz
http://www.burcakoveslavnosti.cz

Burčákové slavnosti 2019 -Hustopeče
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)