Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Litoměřicích

Benefiční koncert Kateřiny Englichové a Viléma Veverky- Litoměřice

Akce již proběhla

17.05.2018

Akce již proběhla

Katedrála sv. Štěpána, Dómské náměstí, Litoměřice


Aktuální Koncerty v Litoměřicích


So

Brňany areál pivovaru Knajzl Litoměřice (okres Litoměřice)


550,-

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností ka...více



Popis kulturní akce Benefiční koncert Kateřiny Englichové a Viléma Veverky- Litoměřice

Na koncertu harfenistky Kateřiny Englichové a hobojisty Viléma Veverky, dvou mezinárodně respektovaných interpretů klasické hudby, zazní průzračně křehká a emotivní hudba M. Ravela, C. Debussyho, A. Dvořáka, Luboše Sluky ad.

Tyto významné osobnosti, přední hráče evropské hudební scény spojil dohromady vyjímečný cit pro komorní hudbu a touha překonávat stávající interpretační limity-dialog na hranici možného... Kateřina Englichová a Vilém Veverka rozehrávají jedinečným způsobem své nástroje a posluchačům po celém světě nabízejí strhující interpretaci v těch nejnáročnějších partech.

Kateřina Englichová i Vilém Veverka vystupují bez nároku na honorář. Výtěžek vstupného je určen na podporu činnosti lůžkového a domácího Hospice sv. Štěpána v Litoměřicích, proto si můžete zakoupit také benefiční vstupné v různé výši.

 


Další koncerty v Litoměřicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Benefiční koncert Kateřiny Englichové a Viléma Veverky- Litoměřice -Katedrála sv. Štěpána, Dómské náměstí, Litoměřice