Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film ve Svitavách

Afrikou na pionýru - Projekt Vaše kino- Svitavy

Akce již proběhla

05.04.2020

Akce již proběhla

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy


Aktuální Film ve Svitavách


So

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy (okres Svitavy)


400 Kč

Legendární trampská skupina Hop Trop, hraje Čtyřicátou pátou sezónu. Čtyřicet let svého působení oslavila vyprodaným koncertem, v Pražské Lucerně.  Skupina Lucernu (cca 1800 míst), vyprodala během několika dní . Natočila řadu videoklipů, pět vinylových desek a cca...více



Popis akce Afrikou na pionýru - Projekt Vaše kino- Svitavy

Projekt Vaše kino

O co se jedná?

Jde o dočasné virtuální kino v obýváku našich diváků. Budeme se maximálně snažit přiblížit filmovému zážitku z Vašeho oblíbeného kina.

 

Proč se dívat na filmy zrovna na www.vasekino.cz?

Nejedná se o klasické VOD. Je to jediný projekt, který nabízí možnost podpořit vaše místní kino, které je momentálně zavřené. Po skončení mimořádné situace a otevření kin bude tento virtuální kanál uzavřen. Vaše kino navíc nabízí exkluzivní obsah od českých distributorů a producentů, filmy uvedené zde nemůžete streamovat nebo stáhnout na jiných VOD platformách.

 

Jak si koupím vstupenku?

Koupíte si ji úplně stejným způsobem jako do klasického kina tedy - na webu kina. Vzhledem k povaze virtuálního kina je možný nákup vstupenek pouze on-line! Předprodej skončí hodinu před začátkem představení. 30 minut před promítáním zadá divák na webu www.vasekino.cz kód, který obdržel na e-mail při nákupu a získá přístup k filmovému představení na daný den/večer.

 

Kolik stojí vstupenka?

Jednotná cena je 70 Kč. Je samozřejmě možné si zakoupit více lístků, vyjádříte tak podporu svému kinu. Pro získání kódu však stačí jedna vstupenka. Poměrná část vstupného pak náleží kinu, ve kterém jste si vstupenku koupili.

 

O filmu: 

Cesta napříč africkým kontinentem na legendárních a hodně starých motorkách Jawa Pionýr. Celovečerní road movie Afrikou na Pionýru přináší ještě bláznivější a odvážnější výpravu, než jaké známe díky žlutým trabantům Dana Přibáně. Právě jedné z kultovních expedic žlutých trabantů se vedoucí výpravy motorek do Afriky, dobrodruh a režisér Marek Slobodník sám na své Jawě 250 účastnil. Podobně, jako výrazné postavy filmových komiksových vesmírů dostávají vlastní filmy, tak i jeho samostatné dobrodružství Afrikou na Pionýru mohou brát diváci jako takzvaný „spin-off“.


Další film ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Afrikou na pionýru - Projekt Vaše kino- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy