Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Karviné

ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/YVETTA BLANAROVIČOVÁ/- Karviná

Akce již proběhla

11.12.2018

Akce již proběhla

Římskokatolický Kostel povýšení sv. Kříže Karviná


Aktuální Koncerty v Karviné


St

Kulturní dům Leoše Janáčka, Dlouhá tř. 1593/46, Havířov (okres Karviná)


690 Kč

Největší hity legendární skupiny QUEEN! Slavná skupina slaví 50 let od svého průlomu a show na její počest dorazí i do Havířova!Queenshow, považovaná za jednu z nejlepších tribute kapel v Evropě a se silnými show věrnými duchu a magii Queen a Freddieho Mercuryho, si v...více

So

KD Leoše Janáčka Havířov (okres Karviná)


950,-

TORNERO TOUR 2024 je dlouhodobě připravované Československé koncertní turné zpěvačky Ilony Csákové. Jedná se o vůbec první turné po 25. letech a samotný název „Tornero“ v doslovném překladu ...více



Popis kulturní akce ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/YVETTA BLANAROVIČOVÁ/- Karviná

Již tradičně pořádá spolek Madleine projekt „Děti dětem – Adventní koncerty“, který se skládá celkem z šesti předvánočních koncertů konaných v městech Moravsko-slezského kraje.
Koncerty se konají v prostorách místních kostelů ve spolupráci s dětmi z místních školních a výchovně vzdělávacích zařízení a za účasti významného hudebního interpreta.
Snažíme se významně podpořit motivaci především sociálně či tělesně znevýhodněných dětí a zvýšit pocit jejich osobní důležitosti, které nemají mnohdy možnost navštěvovat klasické hudební školy, podpořit jejich zálibu v umění finančními prostředky, které sami těžko získávají.
Veškeré přípravy dětí vyvrcholí v den koncertu společným pěveckým vystoupením dětí a umělců s cílem umožnit dětem získat nové zkušenosti a cíle v hudebním uplatnění, setkat se s populárními interprety a mít tak svůj vzor pro další hudební činnost.
Další koncerty v Karviné
ULOŽIT SI TUTO AKCI

ADVENTNÍ KONCERT DĚTI K DĚTEM/YVETTA BLANAROVIČOVÁ/- Karviná -Římskokatolický Kostel povýšení sv. Kříže Karviná