Úvod  -> Farmářské trhy v Moravskoslezském kraji  ->  Farmářské trhy v Ostravě

Farmářské trhy Ostrava- červenec 2019- Ostrava u Futura

Akce již proběhla

27.07.2019

Akce již proběhla

OC FUTURUM Ostrava, Novinářská 3178/6a, 702 00 Ostrava


Aktuální Farmářské trhy v Ostravě




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis akce Farmářské trhy Ostrava- červenec 2019- Ostrava u Futura

Dnešní rychlá doba nás naučila pohodlnosti a vztahu ke konzumu. Nakupujeme často na poslední chvíli, veškeré potraviny ve velkém balení a s dlouhodobou spotřebou.

Český potravinový trh nabízí široké spektrum nejrůznějších výrobků, které jsou do České republiky dováženy z nejrozmanitějších koutů světa. Panuje zde silné konkurenční prostředí a mnohdy drobní čeští pěstitelé, chovatelé či výrobci nabízející kvalitní výrobky mají málo možností se v daných distribučních kanálech a obchodních řetězcích prezentovat a uplatňovat.

Naštěstí se lidem v poslední době začalo stýskat po voňavých domácích uzeninách, po opravdu sladkých jahodách a šťavnatých rajčatech, které „voní domovem“. Objevil se trend „domácího“ zboží. Lidé si za úplatu chodí sami sbírat zeleninu na zahrádky pěstitelů, nechávají si posílat připravené košíky ovoce a zeleniny se sezónními výpěstky a chybí jim kolorit starých dobrých tržišť, kam se chodívalo nejen nakoupit, ale také inspirovat a v neposlední řadě i potkat se známými a popovídat si o životě.

Retro styl není jen výsadou módy, ale také samotného životního stylu v jeho moderní podobě. Kde je poptávka, měla by být i přiměřená nabídka a na tu reaguje také OC Futurum s podporou zástupců radnice. Nabízí to, co lidem chybí. A to je dobře.


Další farmářské trhy v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

http://www.farmarsketrhyfuturum.cz/

Farmářské trhy Ostrava- červenec 2019- Ostrava u Futura -	OC FUTURUM Ostrava, Novinářská 3178/6a, 702 00  Ostrava