Úvod  -> Divadlo v Moravskoslezském kraji  ->  Divadlo ve Frýdku-Místku

Shirley Valentine

Akce již proběhla

26.10.2016

Akce již proběhla

TRISIA a.s., Třinec


Aktuální Divadlo ve Frýdku-Místku


St

Kulturní centrum Frýdlant Frýdlant nad Ostravicí (okres Frýdek-Místek)


574,-

Nadstandardní odpočinek do nestandardní doby. To je improvizační show Partička s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Michalem Novotným, Jakubem Kohákem a Luďkem Staňkem.Vozíčkáři a vozíčkářky mají vstup zdarma a sedí v uličce bez nároku na místo (prokáží se průkazem Z...více



Popis kulturní akce Shirley Valentine

One woman show Simony Stašové. Bravurní komedie o hledání sebe sama.
 
Autor: Willy Russell
Divadlo: Filmová a Divadelní agentura Praha

Shirley Valentine je jméno dívky, kterou ta současná, čtyřicetiletá matka rodiny a manželka počestného občana, už dávno není. I když se musí starat hlavně o to, aby život její rodiny žijící v Liverpoolu běžel ve vyježděných kolejích, sny a touhy té dívky, kterou kdysi byla, v ní zůstávají. Snad proto podlehne návrhu své kamarádky a udělá něco, co se od ní neočekává – odjede na dovolenou do míst, kde se pěstuje vinná réva, do Řecka. A tam začíná nový život, nové dobrodružství, všechno to, co už považovala za ztracené.
Bravurní komedie o hledání vlastní identity z dílny známého britského komediografa Willy Russella, je určena nejen všem ženám středního věku, které pomalu ztrácejí životní elán, ale i všem divákům, kteří mají rádi dobrou zábavu. Navíc je skvěle napsané monodrama, v němž herečka Simona Stašová ztvárňuje nejen Shirley, ale zároveň všechny postavy jejího mikrosvěta. Sama se vyjádřila, že tahle hra je právě o tom, co touží říct teď v tuto chvíli. Nápomocen jí v tom byl brněnský režisér Zdeněk Kaloč.

Toto představení nedoporučujeme dětem do 15 let.

Rezervovat vstupné můžete zde


Další divadelní představení ve Frýdku-Místku
ULOŽIT SI TUTO AKCI

reklama@trisia.cz
http://trisia.cz

Shirley Valentine -TRISIA a.s., Třinec