Úvod  -> Divadlo v Karlovarském kraji  ->  Divadlo v Karlových Varech

Čínský národní cirkus 2015 - Chinatown

Akce již proběhla

15.12.2015

Akce již proběhla

Karlovy Vary


Aktuální Divadlo v Karlových Varech


St

Lidový dům Stará Role Karlovy Vary (okres Karlovy Vary)


574,-

Nadstandardní odpočinek do nestandardní doby. To je improvizační show Partička s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Michalem Novotným, Jakubem Kohákem a Luďkem Staňkem. Vozíčkáři a vozíčkářky mají vstup zdarma a sedí v uličce bez nároku na místo (prokáží se průkazem ...více



Popis kulturní akce Čínský národní cirkus 2015 - Chinatown

Nejlepší světová akrobatická show v KV Areně.

Diváci v KV Areně budou mít možnost v prosinci příštího roku vidět na vlastní oči historicky nejúspěšnější celosvětovou akrobatickou show - Čínský národní cirkus 2015 - Chinatown

ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS již počtvrté navštíví Českou republiku, poprvé však zavítá i k nám do Karlových Varů. Tentokrát si akrobaté připravili nový program s názvem „CHINATOWN – Říše středu, kolébka kultury“. Vstupenky budou v prodeji během měsíce v síti Ticketportal.

Čínský národní cirkus byl jen myšlenka, která se začala rozvíjet v roce 1990 poté, co se režisér Phillip Gandey stal svědkem vystoupení skupiny čínských akrobatů na festivalu v Monte Carlu. Byl ohromen kvalitou, hloubkou a naprostou různorodostí těchto čínských akrobatických divadelníků a proto dal dohromady 45 artistů, ředitele, tlumočníky a pět tun rekvizity a vyrazili na cestu předvést svou show lidem po celém světě.

Chinatown

V tomto programu uvidí diváci nejlepší akrobaty z Číny, kteří předvedou jedinečnou show, jejíž základ vychází z tradice starší 2 000 let. Jednotlivá akrobatická čísla jsou zasazena do příběhového rámce, který se každý rok obměňuje. Co ale zůstává, to jsou špičkové akrobatické výkony. „Vnitřní síla“ Chi Kung, díky které se akrobaté stávají imunními vůči čepelím dýk, hadí muži a ženy, stoje na rukou a salta, kouzlení a dále také „Chiao Ti“ reprezentující zápasení a simulaci zvířecích pohybů v bojových tancích.

Vystoupení Čínského národního cirkusu v evropských metropolích vidělo již více než 9 miliónů návštěvníků a soubor vždy sklízí bouřlivé neutuchající ovace po každém akrobatickém čísle. Je to způsobeno také unikátností projektu, umělci Čínského národního cirkusu nemají po světě žádnou konkurenci a nastavují opravdu vysokou laťku, ke které se zatím nikomu nepodařilo ani přiblížit, natož ji překonat. Z hlediska počtu vystoupení a prodaných vstupenek je Čínský národní cirkus historicky nejúspěšnější celovečerní akrobatickou show.


Další divadelní představení v Karlových Varech
ULOŽIT SI TUTO AKCI

marketing@kvarena.cz
http://kvarena.cz/cz/akce/cinsky-narodni-cirkus-chinatown

Čínský národní cirkus 2015 - Chinatown -Karlovy Vary