Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Domažlicích

LUCIE VONDRÁČKOVÁ A VOKOBERE/MANNER KOUSEK ŠTĚSTÍ TOUR 2016/www.lucievondrackova.cz

Akce již proběhla

28.08.2016

Akce již proběhla

Letní kino Domažlice, Domažlice


Aktuální Koncerty v Domažlicích


So

Kulturní Dům, Mrákov, Mrákov (okres Domažlice)


300 Kč

MRÁKOVSKÝ WOODSTOCK!!!!! Jedinečný tříhodinový koncert v sobotu 9.10. od 20:00 v KD Mrákov. Legendární Karel Kahovec vystoupí společně s jednou s nejlepších světových Beatles Revival kapel - The Beat...více



Popis kulturní akce LUCIE VONDRÁČKOVÁ A VOKOBERE/MANNER KOUSEK ŠTĚSTÍ TOUR 2016/www.lucievondrackova.cz

LUCIE VONDRÁČKOVÁ A VOKOBERE
MANNER KOUSEK ŠTĚSTÍ TOUR 2016
Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková a Vokobere připravili pro rok 2016 exkluzivní akustické turné s názvem „Lucie Vondráčková a Vokobere – Manner Kousek štěstí Tour 2016“.
Turné představuje patnáct akustických vystoupení v srpnu a září 2016. Po třech letech od posledního turné s Michalem Davidem - Hit Tour 2013, přichází Lucie Vondráčková s dalším hudebním projektem, tentokrát se jedná o akustickou tour se skupinou Vokobere.
Název tour je odvozen od společného hitu obou interpretů „Kousek štětí aneb Osudová“, vydané na posledním CD Lucie Vondráčkové – Duety.
Mimo společné písně se mohou posluchači těšit na akusticky upravené písně Lucie a dokonale sladěné hlasy tria Vokobere, které budou pro tuto příležitost rozšířeny o další nástroje a hudebníky.„Po Hittour přišel čas na folkovější písničky.
Kdo tě má rád, Láska na 100 let, Já to nejsem... na prvním místě muzika a příjemná letní atmosféra. Přijďte:)“ Vzkázala Lucka svým fanouškům


Další koncerty v Domažlicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

LUCIE VONDRÁČKOVÁ A VOKOBERE/MANNER KOUSEK ŠTĚSTÍ TOUR 2016/www.lucievondrackova.cz -Letní kino Domažlice, Domažlice