Úvod  -> Divadlo ve Středočeském kraji  ->  Divadlo v Praze-západ

LESNÍ SLAVNOSTI DIVADLA 2016/Dejvické divadlo/Brian

Akce již proběhla

01.09.2016

Akce již proběhla

Řevnice - lesní divadlo, Řevnice


Aktuální Divadlo v Praze-západ




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce LESNÍ SLAVNOSTI DIVADLA 2016/Dejvické divadlo/Brian

Dejvické divadlo přichází tentokráte se třemi představeními - třemi tituly. Ve středu 31. srpna začínáme představením Dealer´s Choice geniálního autora Patricka Marbera. Jedná se o "pokerovou divadelní hru". Zaměstnanci jedné londýnské restaurace se každou neděli setkávají v suterénu podniku k partičce pokeru. Jednoho dne se objeví záhadný muž, jak se záhy ukáže, profesionální hráč. Majitel restaurace jej pozve k hracímu stolu. Rozehrává se napínavá partie, v níž zdaleka nejde jen o karty. Inscenace v režii autora byla v roce 1995 oceněna prestižní britskou divadelní cenou jako komedie roku. Za roli Mugsyho získal Václav Neužil v roce 2011 Cenu Thálie.

Ve čtvrtek 1. září můžete znovu shlédnout Briana Miroslava Krobota z roku 2012. Jedná se o ztvárnění skutečných událostí ze života legendárního Stouna. Diváci se setkají nejen s Mickem, Keithem a Charliem, ale i hrdiny Brianova tripového světa, Králíčkem, Oslíkem a Medvědem. Představení je opepřeno skvělým hudebním výstupem Václava Neužila jako představitele Micka Jaggera.

V pátek 2. září vám přineseme novinku, psychothriller se šťastným koncem, Zimní pohádka z pera Williama Shakespeara. Zimní pohádka je zvláštní, kouzelná hra. Je jednou z posledních Shakespearových her. Působí, jakoby do ní autor napsal celou svojí životní zkušenost. Celý svět se vám rozkouskuje na mnoho útržků. V jednom útržku vidíte lásku a hned za ní nenávist, vypočítavost, hloupost, všechny odstíny egoismu a za nimi, jako v pohádce, dobré srdce. Je to svět, kde nic není tak, jak se zdá a ani postavy často nevědí, kdo jsou.


Další divadelní představení v Praze-západ
ULOŽIT SI TUTO AKCI

LESNÍ SLAVNOSTI DIVADLA 2016/Dejvické divadlo/Brian -Řevnice - lesní divadlo, Řevnice