Úvod  -> Divadlo v Moravskoslezském kraji  ->  Divadlo ve Frýdku-Místku

Jarní koncert VESELÉ TROJKY

Akce již proběhla

24.03.2016

Akce již proběhla

TRISIA a.s., Třinec


Aktuální Divadlo ve Frýdku-Místku


St

Kulturní centrum Frýdlant Frýdlant nad Ostravicí (okres Frýdek-Místek)


574,-

Nadstandardní odpočinek do nestandardní doby. To je improvizační show Partička s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Michalem Novotným, Jakubem Kohákem a Luďkem Staňkem.Vozíčkáři a vozíčkářky mají vstup zdarma a sedí v uličce bez nároku na místo (prokáží se průkazem Z...více



Popis kulturní akce Jarní koncert VESELÉ TROJKY

Veselá trojka Pavla Kršky - tři dlouholetí kamarádi, kteří baví svými vlastními písněmi s důrazem na pěkné texty Vás zvou na jarní koncert.
 
Veselá trojka se poprvé veřejnosti představila v TV Šlágr  23. dubna 2013 a díky široké základně posluchačů této televize si začala získávat své posluchače a příznivce. Veselá Trojka vydala tři nosiče svých vlastních písniček, u kterých hudbu i text složil Pavel Krška. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu.  Jsou dlouholetí kamarádi se smyslem pro humor, kteří celý život věnovali hudbě i když jiného žánru. Jejich  věk, pohled na život kolem sebe, ale hlavně láska k lidové písničce je spojila a svedla dohromady a vytvořila pevnou partu. Jejím cílem je přinášet ve svých písničkách radost a pohodu, která se v dnešní době začala vytrácet.

Další divadelní představení ve Frýdku-Místku
ULOŽIT SI TUTO AKCI

reklama@trisia.cz
http://trisia.cz

Jarní koncert VESELÉ TROJKY -TRISIA a.s., Třinec