Úvod  -> Koncerty

Hotel Andaz Prague*****- ČR

úterý - středa

30.04.2024-01.05.2024

23:01

Merchandise ČR

Cena:1275,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Hotel Andaz Prague*****- ČR -Merchandise ČR koupit vstupenku na Hotel Andaz Prague*****- ČR -Merchandise ČR Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Hotel Andaz Prague*****- ČR

.Hotel Andaz Prague*****

Luxusní hotel Andaz Prague - a Concept by Hyatt se nachází v srdci historického centra Prahy, kousek pěšky od historických památek. V restauraci ZEM si můžete dát avantgardní českou bistronomii z lokálních surovin doplněnou o akcenty japonské izakaya. V baru MEZ se servírují originální koktejly. Ve wellness centru Klara Rott si hosté mohou dopřát široký výběr relaxačních kosmetických a tělových procedur nebo relaxovat ve finské a parní sauně. Wellness centrum zahrnuje posilovnu. V celé budově je zdarma dostupné Wi-Fi připojení a hlídané soukromé parkoviště se nachází před hotelem nebo v hotelové podzemní garáži. K dispozici jsou také služby komorníka. Na venkovním parkovišti najdete dobíjecí stanici pro elektromobily.K vybavení pokoje patří bezplatný minibar s vybraným místním občerstvením a nápoji,TV s plochou obrazovkou s možností výběru a klimatizace. Hosté mají zdarma toaletní potřeby a župan s pantoflemy.

 


Luxusní lifestylový hotel Andaz Prague - a Concept by Hyatt sídlí v ikonickém Cukrovém paláci v historickém centru Prahy. Metronome Prague se nachází 8 minut autem nebo 13 minut tramvají od hotelu.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Hotel Andaz Prague*****- ČR -Merchandise ČR
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)