Úvod  -> Festivaly na Vysočině  ->  Festivaly ve Žďáru nad Sázavou

Festival BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

pátek - sobota

12.07. 2024-13.07. 2024

Zvole nad Pernštejnem, zábavní park Šikland

Cena:dospělí za 699 Kč, děti (výška 100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 164

Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Festival BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje další skvělé interprety a program. Nově se můžete těšit na nestárnoucí kapelu Divokej Bill a excentrického Kapitána Demo. Dvoudenní akce pro všechny, kteří milují nejrozmanitější zážitky a letní zábavu, se uskuteční 12. a 13. července 2024 v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Ohřejte se v lednu s myšlenkou na léto – dopřejte si jedinečný festivalový zážitek a využijte levnější ceny vstupenek, které lze pořídit také jako skvělý dárek pro kohokoli z rodiny. Akční nabídka vstupenek trvá do konce ledna!

Kromě výše zmíněných nových interpretů Divokej Billa Kapitán Demo čeká na návštěvníky plejáda českých hudební hvězd – Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balonová, Olga Lounová, Lunetic, Holki, Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o., Divadlo Láry Fárya další zábava. Festival je navíc unikátní možností setkat se s oblíbenými herci ze seriálů televize Prima, s vlajkovým seriálem ZOO v čele. Na dvou hudebních pódiích vás budou provázet osvědčení moderátoři – Eva Decastelo a Josef Mádle spolu s Michaelou Tomešovou a Vendulou Fialovou, která je hlasem nejposlouchanějšího nadregionálního rádia – Radia Kiss.

Po celou dobu festivalu nechybí bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v unikátní Blue Style relax zóně. Jedinečný festivalový zážitek přináší agentura SOLOOTIONSve spolupráci s Radiem Kiss, cestovní kanceláří Blue Stylea zábavním parkem Šikland.

Využijte výhodnou nabídku, která platí jen do konce ledna.Užijte si dva dny plné zábavy za bezkonkurenční ceny festivalového vstupného: dospělí za 699 Kč, děti (výška 100–150 cm) za 250 Kč a rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) za 1648 Kč. Všechny vstupenky platí na celou dobu festivalu a děti do 100 cm mají vstup zdarma.

Festival tradičně nabízí obrovské množství zábavy. V rozsáhlé dětské zóně pod hlavičkou značky Nickelodeon se malí i velcí návštěvníci mohou těšit na různé skákací hrady s tematikou z oblíbených dětských animovaných pořadů. Chybět nebude velkolepý podmořský svět SpongeBoba a jeho přátel nebo skákací hrad s tematikou Tlapkové patroly. Děti budou mít šanci se potkat a vyfotit s maskoty z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. V dětské zóně se bude také hojně soutěžit.

Teenageři si v gaming zóně užijí své oblíbené hry a budou mít možnost vyzkoušet novinky nejen ze světa virtuální reality. Pro dámy je připraveno příjemné zázemí beauty a wellness zóny, kde se mohou nechat hýčkat, líčit a pečovat o sebe. Odpočinek, relaxaci a odreagování slibuje jedinečná Blue Style relax zóna, kde se navíc bude soutěžit o dovolenou snů. Po oba večery se v letním MAX KINĚ budou promítat filmové novinky. Nebudou chybět ani autogramiády osobností televize Prima a herců z oblíbených seriálů, stejně jako řada dalších zážitků.

Podrobný line-up brzy zveřejníme. Aktuální informace na http://bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu. Vstupenky na ticketstream.cz.

Za televizi Prima

Filip Budák| PR a marketing
M +420 605 783 879 | E filip.budak@iprima.cz


Další festivaly ve Žďáru nad Sázavou
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Filip.Budak@iprima.cz
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)