Úvod  -> Divadlo v Královehradeckém kraji  ->  Divadlo v Náchodě

Divadlo SKLEP: MLÝNY

Akce již proběhla

29.01.2015

Akce již proběhla

Červený Kostelec


Aktuální Divadlo v Náchodě




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Divadlo SKLEP: MLÝNY

Představení Mlýny, drama z vojenského prostředí v podání již legendárního Divadla SKLEP, vznikla na motivy hry Václava Havla a Karla Bryndy "Život před sebou". Děj se odehrává za socialismu kdesi ve vojenském útvaru. Jednoduchá zápletka, točící se okolo zastřelení civilisty při strážní službě, poskytla východisko pro jedovatou satirickou komedii, věrně zachycující podobu lidové armády jako zcela absurdního stroje na ničení lidských charakterů. Přesně odpozorované situace, jalové dialogy a odpovídající jednání všech postav dokáže patrně ocenit především ten, kdo tehdejší vojenskou službu zažil na vlastní kůži. Ve spoustě komických okamžiků, vypointovaných gagů a v neustálé kaskádě hereckých kousků krystalizuje hlavní pointa - totiž, že každý musí sám za sebe neustále rozhodovat, zda zvolí pravdu či lež…

Sklepácká inscenace Mlýnů je postavena zejména na situační komice a na svérázném hereckém projevu. Zároveň je jediným celistvým dramatickým celkem a současně nejdéle uváděným představením na repertoáru Divadla Sklep, které nyní máte možnost zhlédnout na červenokosteleckém jevišti i Vy!

Účinkují: Jiří Fero Burda, Jan Slovák, David Vávra/Robert Nebř_enský, Tomáš Hanák, František Váša, Milan Šteindler/Ondřej Trojan, Zdeněk Marek, Petr Koutecký, Monika Načeva/Hana Pafková.

Předprodej vstupenek probíhá přes www.kupvstupenku.cz.

V Cestovním a informačním centru v Červeném Kostelci (info@casur.cz, 498 100 657)  zároveň nabízíme možnost zakoupení dárkových vstupenek pro Vaše blízké!

Bližší informace na: http://www.cervenykostelec.cz/aktuality/2014-12-nabizime-darkove-vstupenky-na-predstaveni-divadla-sklep

Za organizátory srdečně zve Lenka Slavíková, Městské kulturní středisko Červený Kostelec.


Další divadelní představení v Náchodě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

mkskultura@seznam.cz
http://

Divadlo SKLEP: MLÝNY -Červený Kostelec